институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

Каталог пособий и учебных материалов | Финансовый менеджмент | Диплом | Страниц: 157 | Год: 2007 | Размер: 422 кб. | Стоимость: 785 грн. | Смотреть | Купить

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

ВСТУП ... 4
РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15
1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21
РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31
2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31
2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48
2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70
РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88
3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88
3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114
ДОДАТКИ 120
Cмотрите также:
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)

Вступ 4 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40 Висновки і пропозиції 49 Список використаної літератури 52 Додатки 55

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39 Висновки і пропозиції 48 Список використаної літератури 51 Додатки 54

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

Вступ 4 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15 1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21 РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31 2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31 2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48 2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70 РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88 3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88 3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114 ДОДАТКИ 120 Додаток А. Основні показники фінансової звітності підприємства в 2002-2005 рр. 120 Додаток Б. Методика розрахунку основних фінансових показників 128 Додаток В. Фінансові показники, отримані в результаті аналізу 130 Трактування динаміки показників: 130 Трактування динаміки показників: 131 Трактування динаміки показників: 132 Трактування динаміки показників: 132 Трактування динаміки показників: 133 Додаток Г. Тенденції розвитку ресторанів швидкого харчування в м. Київ 134 Додаток Д. Загальні витрати, пов’язані з реалізацією проекту 137 Додаток Е. Вихідні положення інвестиційного проекту 140 Додаток Ж. Фінансові показники інвестиційного проекту 146

Доповідь до курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості

Доповідь до курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості

Доповідь за темою курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості

Доповідь за темою курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 6 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні ПХП 6 1.2 Мета, завдання на основні етапи стратегічного бюджетування на ПХП 11 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "...." 17 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 17 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 26 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 32 Розділ 3. Обгрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 35 Висновки і пропозиції 43 Список використаної літератури 46 Додаток А. Основні показники фінансової звітності підприємства в 2002-2005 рр. 49 Додаток Б. Методика розрахунку основних фінансових показників 57 Додаток В. Фінансові показники, отримані в результаті аналізу 59

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 6 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні ПХП 6 1.2 Мета, завдання на основні етапи стратегічного бюджетування на ПХП 11 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 17 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 17 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 26 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 32 Розділ 3. Обгрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 35 Висновки і пропозиції 43 Список використаної літератури 46 Додаток А. Основні показники фінансової звітності підприємства в 2002-2005 рр. 49 Додаток Б. Методика розрахунку основних фінансових показників 57 Додаток В. Фінансові показники, отримані в результаті аналізу 59

Територіальна організація харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5 Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8 Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11 Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Бюджетування і контроль витрат

ВСТУП 3 І РОЗДІЛ . ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ ЗАСАДИ БЮДЕТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ 5 1.1. Бюджетування у системі управління витратами підприємства 5 1.2. Формування бюджетів як основа обліково-аналітичного забезпечення системи бюджетування підприємства 9 1.3. Методи бюджетування в системі управлінського обліку 11 ІІ РОЗДІЛ. КОНТРОЛЬ В ПРОЦЕСІ РОЗРОБКИ БЮДЖЕТІВ ПІДПРИЄМСТВА 14 2.1. Внутрішньогосподарський контроль в системі управління витратами 14 2.2. Інформаційне забезпечення контролю витрат підприємства 16 2.3. Методика внутрішньогосподарського контролю в системі бюджетування 18 ІІ РОЗДІЛ. БЮДЖЕТУВАННЯ ТА КОНТРОЛЬ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗАТ «__» 21 3.1. Економічна характеристика підприємства ЗАТ «__» 21 3.2. Організація бюджетування та контролю витрат основної діяльності підприємства 22 ВИСНОВОК 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33 ДОДАТКИ 36