институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Реферат | Страниц: 42 | Год: 2007 | Размер: 46 кб. | Стоимость: 85 грн. | Смотреть | Купить

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП
3
Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8
1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11
Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15
2.1. Загальна характеристика ресторану 15
2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18
2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24
Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28
3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31
Висновки 38
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41
Cмотрите также:
ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП 3 Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8 1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11 Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15 2.1. Загальна характеристика ресторану 15 2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18 2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24 Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28 3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28 3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31 Висновки 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах

План Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми. 6 Розділ II. Характеристика досліджуваного підприємства. 19 Розділ III. Аналіз роботи ЗАТ “Швидко-Україна” 22 Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства. 28 Висновки і пропозиції. 34 Список використаної літератури 38 Мета роботи полягає у вивченні особливостей організації ресторанного бізнесу в сучасних ринкових умовах, аналізі основних тенденцій його розвитку та пошуку шляхів його подальшого вдосконалення. Об’єктом дослідження є ресторани, які спеціалізуються на наданні послуг з швидкого харчування. Предметом дослідження є внутрішнє середовище та процес управління мережею підприємств ресторанного господарства

СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Розвиток ресторанного бізнесу у сучасних умовах 5 1.1. Сучасний стан розвитку готельно-ресторанних послуг в Україні 5 1.2. Сутність ресторанного господарства 13 Розділ 2. Характеристика готельного-ресторанного комплексу "Карпатія" 18 2.1. Загальна характеристика готельно-ресторанного комплексу "Карпатія" 18 3.2. Характеристика Колиби-ресторану у Карпатії 21 Розділ 3. Шляхи вдосконалення ресторанного господарства 26 Висновки 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34 Додатки 36

Облік сировини та покупних товарів на підприємстві ресторанного господарства

Вступ 2 1. Економічна сутність та значення сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 4 2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 8 3. Стисла організаційно-економічна характеристика підприєства – мережі ресторанів «Таті» 12 4. Оцінка сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 23 5. Документальне оформлення надходження і використання сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 25 6. Бухгалтерський облік руху сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 33 7. Автоматизація обліку сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 37 Висновки і пропозиції 42 Список використаних джерел 44

Удосконалення механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФУНКЦІОНУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Сутність та порядок формування комерційного доходу закладу ресторанного господарства 5 1.2. Цілі та методи управління доходами закладу ресторанного господарства 10 2. АНАЛІЗ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 15 2.1. Економічна характеристика підприємства 15 2.2 Аналіз механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства 19 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 25 3.1. Шляхи підвищення ефективності механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства 25 3.2. Планування комерційного доходу на основі цільового прибутку 31 ВИСНОВКИ 35 ЛІТЕРАТУРА 38 Додаток 1 40 Додаток 2 42

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10 1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26 Висновки 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23 Висновки 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35 ДОДАТКИ 37

Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23 Висновки 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35

Державне підприємство в умовах ринкової економіки

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ДЕРЖАНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ 4 1.1. Суть і види підприємств в умовах ринкової економіки 4 1.2. Суть та види державних підприємств 7 1.3. Функції діяльності державних підприємств 10 2. ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ В СУЧАСНИХ УМОВАХ 12 2.1. Особливості господарської діяльності державних комерційних підприємств 12 2.2. Особливості господарської діяльності казенних підприємств 14 2.3. Особливості господарської діяльності комунальних підприємств 17 3. СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПРИВАТИЗАЦІЯ ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ 18 3.1 Сучасні тенденції в діяльності державних підприємств 18 3.2 Приватизація майна державних підприємств 20 ВИСНОВКИ 22 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 24

Динаміка якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства

Вступ 3 РОЗДІЛ 1.Характеристика критеріїв якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємства ресторанного господарства 6 РОЗДІЛ 2.Характеристика режиму зберігання борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства 16 2.1.Вплив температури та відносної вологи на динаміку показників якості...16 2.2.Вплив пакування режиму вентиляції доступу сонячного світла на динаміку показників якості 22 Висновок 29 Список використаної літератури 33