институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЛІНІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Реферат | Страниц: 35 | Год: 2007 | Размер: 38 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЛІНІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18
Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22
3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25
Висновки 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
Cмотрите также:
ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого процесу на підприємстві ресторанного господарства 5 1.1. Основи організації робочих місць на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Гарячий цех і організація робочих місць для приготування гарячих блюд 8 1.3. Особливості організації робочого місця бармена на підприємствах ресторанного господарства 12 Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації організації робочих місць в ресторані 23 Висновки 27 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29

Вдосконалення організації робочих місць і технологічних ліній на підприємствах ресторанного господарства

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9 Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14 2.1. Загальна характеристика ресторану 14 2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18 Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22 3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22 3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25 Висновки 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП 3 Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8 1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11 Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15 2.1. Загальна характеристика ресторану 15 2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18 2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24 Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28 3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28 3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31 Висновки 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП 3 Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8 1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11 Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15 2.1. Загальна характеристика ресторану 15 2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18 2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24 Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28 3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28 3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31 Висновки 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10 1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26 Висновки 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10 1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26 Висновки 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Сутність автоматизації на підприємствах ресторанного бізнесу та її вплив на оперативне опрацювання замовлень 10 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Наздар" 14 2.1. Загальна характеристика ресторану 14 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Наздар" 17 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 20 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23 Висновки 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35

Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)

ВСТУП 4 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 6 1.1. Принципи організації обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу 6 1.2. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу 9 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «Назва» 15 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу та ресторану як його складової 15 2.2. Аналіз обслуговування в ресторані туристів за різними класами 21 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 31 3.1. Напрямки розвитку ресторанного бізнесу в Україні 31 3.2. Підвищення рівня обслуговування клієнтів в ресторані «Назва» 39 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 51 ДОДАТКИ 54-59

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23 Висновки 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35 ДОДАТКИ 37

Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23 Висновки 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35