институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Основні вимоги до елементів пакування товарів

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент фармацевтичний, медичний | Курсовая | Страниц: 17 | Год: 2007 | Размер: 17 кб. | Стоимость: 20 грн. | Смотреть | Купить

Основні вимоги до елементів пакування товарів

Вступ 3 1. Загальна характеристика пакування та його елементів 5 2. Поняття упаковки і тари, типологія 8 3. Упаковка і засоби товарної інформації 13 Висновки 16 Література 18
Cмотрите также:
Кондитерські товари: карамельні вироби

I. Розглянути за планом визначену групу товарів 3 1.1. Формування споживних властивостей карамелі 3 1.2. Класифікація і формування асортименту карамелі 4 1.3. Якість: вимоги, градація, показники. 9 1.4. Вимоги до пакування, маркування, транспортування і зберігання. 10 II. Скласти товарознавчу характеристику для одного конкретного найменування товару цієї групи. 12 2.1. Сировина 12 2.2. Технологія виробництва (спосіб обробки, виготовлення) 12 2.3. Споживча цінність 12 2.4. Вимоги до якості пакування, транспортування, зберігання 12 2.5. Зміст маркування 14 2.6. Кодування за УКТЗЕД (обґрунтування) 14 Список використаної літератури 16

. Стандартизація продовольчих товарів

З М І С Т I. Стандартизація продовольчих товарів 3 2. Класифікація, характеристика асортименту вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування, кодування скляних виробів 8 Використана література: 18

. Стандартизація продовольчих товарів

З М І С Т I. Стандартизація продовольчих товарів 3 2. Класифікація, характеристика асортименту вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування, кодування скляних виробів 8 Використана література: 18

Маркування, пакування, зберігання та транспортування виробів зі скла

Зміст 5. Маркування, пакування, зберігання та транспортування виробів зі скла 3 85. Характеристика асортименту металевих галантерейних товарів 6 107. Дайте порівняльну характеристику двох сучасних прасок 11 121. Визначте сорт жіночої сукні із ситцю, яка має такі дефекти 13 Література 14

Маркування, пакування, зберігання та транспортування виробів зі скла

Зміст 5. Маркування, пакування, зберігання та транспортування виробів зі скла 3 85. Характеристика асортименту металевих галантерейних товарів 6 107. Дайте порівняльну характеристику двох сучасних прасок 11 121. Визначте сорт жіночої сукні із ситцю, яка має такі дефекти 13 Література 14

Асортимент та якість мінеральних вод, які реалізуються в роздрібній торговій мережі м. Києва

Вступ 3 1. Дослідження ринку мінеральних вод. 6 2. Особливості хімічного складу мінеральних вод 12 3. Умови пакування, транспортування, зберігання та транспортування та реалізації мінеральних вод 15 4. Основні виробники мінеральних вод на Україні 18 5. Дослідження асортименту мінеральних вод на Україні 19 6. Дослідження якості мінеральних вод 22 7. Дослідження умов маркування та пакування 28 8. Фальсифікація мінеральних вод 31 9. Особливості ідентифікації ознак мінеральних вод 33 10. Нормативна база для забезпечення контролю та захисту від фальсифікації товарів 34 Висновки 37 Список літератури 40

Торгівля

Характеристик магазину, де проходжу навчально-виробничу практику 3 Роль торгівлі в розвитку економіки країни 4 Рослинна олія 7 Види рослинної олії 9 "Живе масло" 10 "Олейна", але не та 11 Вимоги до якості 11 Пакування та умови зберігання 12 Процес роботи на електронному контрольно-касовому апараті "Міні-600" 14 Приймання по кількості і якості рослинної олії 16 Документальне оформлення приймання рослинної олії 18 Розміщення рослинної олії в підсобному приміщенні і на робочому місці 19 Елементи культури процесу продажу, культури спілкування з покупцями при продажу бакалійних товарів 21 Стандартизація та сертифікація харчових товарів в Україні 24 Маркування та штрихове кодування товарів 26 Список використаної літератури 30 Додатки 31

Мікрохвильові печі

Вступ 3 Розділ l. 6 1.1. Значення даного товару 6 1.2. Сировина для виробництва 7 1.3. Особливості виробництва даного товару 11 1.4. Класифікація товарів даної групи 14 1.5. Асортимент товарів, їх характеристика, відмінні особливості, поради 16 1.6. Показники якості, правила пакування, маркування 20 1.7. Висновок 24 Розділ 2. 28 2.1. Організація робочого місця продавця у відділі по продажу товару 28 2.2. Організація приймання товарів 30 2.3. Підготовка товарів до продажу 32 2.4. Розміщення та викладка товарів на робочому місці 34 2.5. Організація продажу даних товарів в магазині 37 2.6. Висновок 40 3. Список використаної літератури. 44

Конспект по товарознавству продовольчих товарів

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання товарознавства 3 2. Визначення поняття “якість продукції”, властивості продукції. Поняття про збалансоване і адекватне харчування 4 3. Класифікація і стандартизація харчових продуктів 5 4. Властивості харчових продуктів 7 5. Процеси, які відбуваються під час зберігання харчових продуктів 9 6. Чай. Класифікація, асортимент, вимоги до якості. Пакування та зберігання. 11 7. Напівкопчені ковбаси. Харчова цінність, особливості виробництва, вимоги до якості, умови зберігання. 13 8. М'ясні консерви. Харчова цінність. Класифікація, асортимент, вимоги до якості, умови зберігання. Які дефекти можуть виникнути в консервах під час зберігання? 15 Список використаної літератури 19

Класифікація, формування асортименту, споживчих властивостей, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання, а також кодування за УКТЗЕД (парфумерні товари)

Класифікація, формування асортименту, споживчих властивостей, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання, а також кодування за УКТЗЕД (парфумерні товари) Література 7