институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Особливості управління соціально культурним комплексом України

Каталог пособий и учебных материалов | Социальная политика | Реферат | Страниц: 21 | Год: 2007 | Размер: 47 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Особливості управління соціально культурним комплексом України

Вступ 3
1. Теоретико-методологічні аспекти дослідження соціально-культурної сфери в умовах формування ринкових відносин 4
2. Соціально-культурний комплекс як об’єкт управління 8
3. Шляхи удосконалення розвитку та територіальної організації соціально-культурної сфери регіону 13
Висновки 19
Література 21
Cмотрите также:
Особливості управління соціально-культурним комплексом України

Вступ 3 1. Загальні засади управління соціально-культурним комплексом України 4 2. Особливості управління соціально-культурним комплексом на сучасному етапі 26 2.1. Основні засади управління Міністерством культури і мистецтв України 29 2.2. Значення та функції міністра культури і мистецтв в управлінні культурним комплексом Ошибка! Закладка не определена. 3. Основні напрями соціальної політики 40 3.1. Завдання соціальної політики на сучасному етапі 40 3.2. Державна політика в сфері сім'ї та молоді 41 3.3. Соціальний захист та пенсійне забезпечення 46 3.4. Державна політика в питаннях охорони здоров’я 52 3.5. Політика розвитку освіти в сучасних умовах 57 4. Перспективи розвитку культурного комплексу. 63 Висновок 76 Список використаної літератури 77

Державне регулювання соціально-культурним процесом в СРСР

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Економічний розвиток СРСР в 1945-1991 роках 8 1.1. Радянська економіка після Великої Вітчизняної війни 8 1.2. Радянська економіка в період "відлиги" 19 1.3. Системна криза: народне господарство СРСР в 1964-1985 роках 31 1.4. "Перебудова" в СРСР і крах соціалістичної економіки 40 Розділ 2. Державне регулювання соціально-культурним процесом в СРСР ХХ ст. 52 2.1. Особливості освітнього й дисидентського рухів в СРСР ХХ ст. 52 2.2. Релігійно-політичні суперечки й рухи в СРСР 75 Розділ 3. Державне управління економічним та соціально-культурним процесом в перехідній економіці 93 3.1. Держава в перехідній економіці. Ефекти ринкового регулювання 93 3.2. Державне регулювання економіки: межі й форми 105 Висновки 115 Список використаної літератури 118 Додатки 122

Управління комплексом маркетингу в ресторані (на прикладі ресторанного комплексу “Диканька”, м.Київ)”

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ КОМПЛЕКСОМ МАРКЕТИНГУ НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1 Характеристика елементів та комплексність маркетингового міксу в ресторанному господарстві, особливості дослідження ринку 5 1.2 Аналіз ринку послуг в ресторанному господарстві, роль та значення маркетингу в цій сфері 9 1.3 Особливості застосування маркетингових інновацій в ресторанному господарстві 12 РОЗДІЛ 2 ДОСЛІДЖЕННЯ УПРАВЛІННЯ КОМПЛЕКСОМ МАРКЕТИНГУ У РЕСТОРАНОМУ ГОСПОДАРСТВІ «ДИКАНЬКА» 16 2.1. Загальна характеристика організаційно-економічної діяльності ресторанного господарства «Диканька» 16 2.2 Аналіз господарсько-фінансової діяльності ресторану «Диканька» 19 2.3 Оцінка ефективності управління комплексом маркетингу у ресторані «Диканька» 23 РОЗДІЛ 3 УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ КОМПЛЕКСОМ МАРКЕТИНГУ У РЕСТОРАНІ «ДИКАНЬКА» 26 3.1 Шляхи підвищення ефективності управління комплексом маркетингу у ресторані 26 3.2 Формування бренду ресторану в системі комплексу маркетингу 31 ВИСНОВКИ 36 ЛІТЕРАТУРА 38 Додаток А 40

Особливості управління соціально-культурним комплексом України

ВСТУП 3 1. УПРАВЛІННЯ ОСВІТОЮ 5 1.1. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ І СИСТЕМА ОСВІТИ 5 1.2. СИСТЕМА І ПОВНОВАЖЕННЯ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ОСВІТОЮ 8 2. УПРАВЛІННЯ В СФЕРІ НАУКИ І НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 13 2.1. ОРГАНІЗАЦІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ НАУКОЮ 13 2.2. ОРГАНИ УПРАВЛІННЯ НАУКОЮ 14 2.3. НАУКОВІ ЗАКЛАДИ І НАУКОВІ ТОВАРИСТВА 16 3. УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ'Я НАСЕЛЕННЯ 20 3.1. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ'Я НАСЕЛЕННЯ 20 3.2. СИСТЕМА ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ'Я НАСЕЛЕННЯ 22 3.3. ПРАВОВЕ СТАНОВИЩЕ УСТАНОВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я НАСЕЛЕННЯ 24 4. УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРОЮ 26 4.1. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРОЮ 26 4.2. ОРГАНИ УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРОЮ 27 4.3. ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ І УСТАНОВ КУЛЬТУРИ 37 5.1. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ, СПОРТОМ ТА ТУРИЗМОМ 42 5.2. СИСТЕМА ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ, СПОРТОМ ТА ТУРИЗМОМ 44 5.3. СПОРТИВНІ ОРГАНІЗАЦІЇ 45 6. ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА У СПРАВАХ СІМ'Ї ТА МОЛОДІ 49 6.2. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ 50 6.3. МОЛОДІЖНІ ПІДРОЗДІЛИ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ СТАНОВЛЕННЯ 53 7.2. СИСТЕМА ОРГАНІВ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ 61 7.3. МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ І СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ 64 ВИСНОВКИ 66 СПИСОК ВИКОРИТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 68

ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ

Вступ 3 Розділ 1. Значення психологічних аспектів в управлінні готельним комплексом 6 1.1. Характеристика соціально-психологічних методів управління готельним комплексом 6 1.2. Мотивація трудової діяльності персоналу готельного комплексу 9 Розділ 2. Психологічні аспекти управління готельним комплексом "Воєводіно" 17 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу "Воєводіно" 17 2.2. Вплив структури особистості керівника готельного комплексу "Воєводіно" на управлінську діяльність 19 Розділ 3. Удосконалення психологічних аспектів управління готельним комплексом "Воєводіно" 27 3.1. Удосконалення психологічних аспектів діяльності керівника готельного комплексу "Воєводіно" при прийнятті управлінських рішень 27 3.2. Розробка системи стимулювання праці персоналу готельного комплексу "Воєводіно" 30 Висновки 33 Список використаної літератури 36

Концепція щодо структурно-організаційної перебудови управління бурякоцукровим комплексом

Вступ 3 1. Теоретико-методологічні основи структурно-організаційної перебудови управління бурякоцукровим комплексом 5 2. Сучасний стан розвитку бурякоцукрового комплексу в Україні 12 3. Концепція структурно-організаційної перебудови управління бурякоцукровим комплексом 22 Висновки 34 Список використаної літератури 37 Додатки 40

Концепція щодо структурно-організаційної перебудови управління бурякоцукровим комплексом

Вступ 3 1. Теоретико-методологічні основи структурно-організаційної перебудови управління бурякоцукровим комплексом 5 2. Сучасний стан розвитку бурякоцукрового комплексу в Україні 12 3. Концепція структурно-організаційної перебудови управління бурякоцукровим комплексом 22 Висновки 34 Список використаної літератури 37 Додатки 40

Організація управління готельним комплексом (турфірмою)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. СТРУКТУРА УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ 5 1.1. Характеристика основних елементів побудови організаційної структури управління готельним комплексом 5 1.2. Прогресивні чинники підвищення ефективності управління готельним підприємством 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ НА ПРИКЛАДІ ВАТ «ГОТЕЛЬ «Назва» 12 2.1. Коротка характеристика об’єкта дослідження 12 2.2. Характеристика системи управління готелем «Назва». Статут готелю 13 2.3. Функції окремих підрозділів готелю в системі управління готелем 15 2.4. Оцінка системи управління ВАТ «Готель «Назва» та її елементів. Штатний склад і підпорядкованість персоналу 19 РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ «Назва» 23 3.1. Комплекс заходів щодо вдосконалення системи управління готелем 23 3.2. Впровадження автоматизованої системи управління готелем 27 3.3. Оцінка ефективності запропонованих заходів 28 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34 ДОДАТКИ 36 Організаційна структура управління Організаційна структура управління після вдосконалення

ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ

Вступ 3 Розділ 1. Поняття управління персоналом готельного комплексу 6 1.1. Характеристика методів управління готельним комплексом 6 1.2. Мотивація трудової діяльності персоналу готельного комплексу 9 Розділ 2. Управління персоналом готельного комплексу "Воєводіно" 17 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу "Воєводіно" 17 2.2. Вплив структури особистості керівника готельного комплексу "Воєводіно" на управління персоналом 19 2.3. Економічні та організаційні методи управління персоналом в готельному комплексі "Воєводіно" 26 Розділ 3. Розвиток персоналу готельного комплексу "Воєводіно 29 3.1. Удосконалення діяльності керівника готельного комплексу "Воєводіно" при прийнятті управлінських рішень 29 3.2. Розробка системи стимулювання праці персоналу готельного комплексу "Воєводіно" 32 Висновки 36 Список використаної літератури 39

Контрольна робота з адміністративного права України

1. Поняття і структура соціально-культурної сфери 3 2. Система суб’єктів державного управління в соціально-культурній сфері 10 3. Адміністративно - правовий статус суб’єктів управління в соціально-культурній сфері 18 Список використаної літератури: 23