институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Хімічні властивості товарів

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Контрольная | Страниц: 19 | Год: 2007 | Размер: 29 кб. | Стоимость: 45 грн. | Смотреть | Купить

Хімічні властивості товарів

1. Неорганічні речовини харчових продуктів 3
1.1. Вода 3
1.2. Мінеральні елементи. 4
2. Органічні речовини харчових продуктів 8
2.1. Білки 8
2.2. Вуглеводи 10
2.3. Ліпіди 13
2.4. Вітаміни і ферменти 15
Список використаної літератури 19

Cмотрите также:
Хімія та екологія

П Л А Н 1. Хімія та екологія. 2. Загальна характеристика підгрупи карбону. 2.1. Карбон в природі та промисловості. 2.2. Хімічні та фізичні властивості карбону. 2.3. Сполуки вуглецю. 3. Силіцій ( Si ). 3.1. Силіцій в природі та промисловості. Добування. 3.2. Фізичні та хімічні властивості силіцію. 3.3. Сполуки силіцію. 3.4. Використання. 4. Германій ( Ge ) 4.1. Добування германію. 4.2. Фізичні та хімічні властивості германію 4.3. Використання германію. 5. Олово ( Станум Sn ). 5.1. Добування олова 5.2. Фізичні та хімічні властивості олова 5.3. Використання олова. 6. Плюмбум ( Pb ) 6.1. Добування плюмбуму 6.2. Фізичні та хімічні властивості плюмбуму 6.3. Використання плюмбуму.

Галогенпохідні вуглеводні

План. І. Вступ. ІІ. Основна частина. 1. Класифікація галогенопохідних вуглеводнів. 2. Моногалогеноалкани. а) Номенклатура; б) Ізомерія в) Методи добування г) Фізичні властивості д) Хімічні властивості 3. Дигалогенопохідні алкани. 4. Полігалогенпохідні алкани. 5. Галогенпохідні ненасичених вуглеводнів. а) Методи одержання б) Хімічні властивості ІІІ. Висновок. ІV. Література.

Ергономічні властивості товарів

План 1. Ергономічні властивості товарів 3 2. Білки, значення для організму людини, вміст у харчових продуктах, основні властивості, норми споживання 3 3. Чинники формування якості товарів 5 Список використаної літератури 9

ОКСИД АЗОТУ: ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, БІОЛОГІЧНА РОЛЬ, ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ СПОЛУКАМИ

План Вступ 3 1. Оксид азоту: хімічні властивості, біологічна роль, взаємодія з іншими сполуками 4 2. Ферменти синтезу NO. Класифікація, структура (молекулярні особливості ізоформ), регуляція активності 7 3. Методи визначення NO і NOS в патогенезі виразкової хвороби шлунку 20 Висновок 24 Література 25

ОКСИД АЗОТУ: ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, БІОЛОГІЧНА РОЛЬ, ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ СПОЛУКАМИ

План Вступ 3 1. Оксид азоту: хімічні властивості, біологічна роль, взаємодія з іншими сполуками 4 2. Ферменти синтезу NO. Класифікація, структура (молекулярні особливості ізоформ), регуляція активності 7 3. Методи визначення NO і NOS в патогенезі виразкової хвороби шлунку 20 Висновок 24 Література 25

НЕНАСИЧЕНІ ВУГЛЕВОДНІ (АЛКЕНИ ТА АЛКІНИ)

Зміст 1. Вступ 3 2. Вуглеводні ряду етилену. Склад, фізичні властивості і будова етиленових вуглеводнів 5 2.1. Будова вуглеводнів 7 2.2. Ізомерія і номенклатура етиленових вуглеводнів 10 3. Добування етиленових вуглеводнів 12 4. Хімічні властивості етиленових вуглеводнів 14 4.1. Приєднання водню 15 4.2. Приєднання галогенів 16 4.3. Приєднання галогеноводнів. Правило Марковникова 17 4.4. Приєднання води (реакція гідратації) 19 4.5. Полімеризація 20 4.6. Окислення 21 5. Застосування етиленових вуглеводнів 23 6. Ацетилен і його гомологи 24 6.1. Добування ацетилену 25 6.2. Будова ацетилену 26 6.3. Хімічні властивості 28 6.4. Застосування ацетилену 30 7. Екологічна ситуація в Україні 31

Управління асортиментом товарів основні властивості товарів

Вступ 3 1. Економічна сутність та види товарного асортименту 5 2. Управління асортиментом товарів 10 3. Основні властивості товарів 14 Висновок 17 Список використаної літератури 18

СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ

ЗМІСТ ВСТУП......................................................................................................................... 3 РОЗДІЛ 1. СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ....... 4 1.1. Загальні споживацькі властивості....................................................... 4 1.2. Споживчі властивості та особиста гігієна.......................................... 7 РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИКА............................... 11 2.1. Загальна характеристика продукції..................................................... 11 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ ДЛЯ ДУШУ.................................................................................................... 15 3.1. Асортимент тв споживчі властивості продукції ................................. 15 ВИСНОВКИ................................................................................................................ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.................................................................... 37

S - елементи

Зміст Розділ 1. Класифікація S - елементів за електронною будовою 1.1. Загальна характеристика лужних металів 1.2. Загальна характеристика лужноземельних металів Розділ 2. S - елементи в природі. Ізотопний склад S - елементів 2.1. Лужні метали в природі. Ізотопний склад лужних металів. Добування лужних металів 2.2. Лужноземельні метали в природі. Ізотопний склад лужноземельних металів. Добування лужноземельних металів Розділ 3. Фізичні і хімічні властивості S - елементів 3.1. Фізичні і хімічні властивості лужних металів 3.2. Фізичні і хімічні властивості лужноземельних металів Розділ 4. Найхарактерніші представники S - елементів 4.1. Лужні метали Натрій і Калій 4.2. Лужноземельні метали Магній і Кальцій Розділ 5. Застосування S - елементів та їх сполук 5.1. Застосування лужних металів та їх сполук 5.2. Застосування лужноземельних металів та їх сполук Розділ 6. Аварія на ЧАЕС та її вплив на екологічну ситуацію в Україні Розділ 7. Роль хімії у вирішенні проблеми зниження впливу на довкілля негативних наслідків від аварії, що сталась на Чорнобильській АЕС

Карбонові кислоти

П Л А Н Вступ...........................................................................…3 1. Монокарбонові ненасичені кислоти………………………..6 1.1.Класифікація монокарбонових ненасичених кислот.................................…………………..................6 1.2.Ізомерія. Номенклатура.....................................7 1.3.Хімічні властивості................................………..9 1.4.Окремі представники............................………..13 2. Ароматичні карбонові кислоти...............................18 2.1.Загальна характеристика..................……… ……18 2.2.Загальні методи отримання…………………… ….20 2.3.Окремі представники та їх властивості ..… ….23 1. Додаток……………………………………..…………… …….34 2. Список використаної літератури ........................ ...…35