институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Ціна та ціноутворення в галузі туризму

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика туризма | Контрольная | Страниц: 24 | Год: 2007 | Размер: 35 кб. | Стоимость: 65 грн. | Смотреть | Купить

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Визначення оптимального об’єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначеній ціні. 3
2. Методи ринкового ціноутворення. 12
3. Задача. 22
Визначити повну вартість туристичної путівки і суму ПДВ, яка підлягає до сплати в бюджет при заданих умовах:
• вартість путівки, придбаної у іноземної фірми (ціна контракту) - 2000 грн;
• вартість придбаних матеріальних ресурсів - 1500 грн., в т.ч. ПДВ;
• вартість страхового полісу - 100 грн.;
• сума збору за додаткові послуги страхування багажу, які фірма здійснює самостійно – 50 грн.;
• вартість загально господарських витрат - 4000 грн.;
• вартість транспортного обслуговування - 1000 грн., в т.ч. вартість міжнародних перевезень 800 грн.;
• норма рентабельності, яку очікує одержати туристична фірма від реалізації цих путівок 30%.
Література. 24
Cмотрите также:
Ціна та ціноутворення в галузі туризму Варіант № 32

1. Розрахунок ціни при екскурсійному обслуговуванні туристів 3 2. Встановлення цін за географічними принципами 10 Задача № 22 14 Ціна та ціноутворення в галузі туризму Відпускна ціна виробника - 60 грн. Ставка акцизного збору - 10%, ПДВ - 20%. Визначити собівартість, яка забезпечить виробнику 50% рівень рентабельності. Література 15

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Основні інформаційні блоки, які повинен знати менеджер при вирішенні задач цінової політики фірми 3 2. Формування цін на туристичні послуги 11 3. Задача 17 Задача № 11 Ціна та ціноутворення в галузі туризму Собівартість виробу 100 грн. Рентабельність 25%, ПДВ = 20%. Визначити відпускну ціну підприємства. Список використаної літератури 18

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Ринковий механізм ціноутворення 3 2. Практика державного регулювання цін в Україні 7 Список використаної літератури 15

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів на туристичних маршрутах 3 2. Ціноутворення в рамках товарної номенклатури…. 12 Список використаної літератури. 15

Контрольна робота з предмету ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Ринковий механізм ціноутворення. 3 2. Практика державного регулювання цін в Україні. 9 Список використаної літератури 16

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Попит і пропозиція, як ціноутворюючі фактори. Ціна ринкової рівноваги. 3 2. Визначення в ціні прибутку. 9 Список використаної літератури 16

Контрольна робота з дисципліни «Ціна та ціноутворення в галузі туризму»

ЗМІСТ 1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів в готелі 3 1.1 Поняття ціни в галузі туризма 3 1.2. Вплив факторів на ціноутворення. 5 1.3. Розробка ціни в туризмі. 7 2. Переговори про ціни 12 Задача 17 18 Собівартість виробу - 56 грн. Рентабельність - 25%, ставка акцизного збору - 30%, збутова націнка - 5 % відпускної ціни виробника. Роздрібна ціна 157 грн. 50 коп. Визначити процент торгівельної надбавки у роздрібній ціні. Список використаної літератури 19

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Визначення оптимального об'єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначеній ціні.…….. 3 2. Методи ринкового ціноутворення... 6 Задача.. 14 Роздрібна ціна 300 грн. Торгівельна надбавка 25% відпускної ціни виробника. Ставка акцизного збору 35%. Собівартість 100 грн. Визначити рентабельність виробництва продукції. Список використаної літератури.. 15

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. ПОПИТ. ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОПИТУ ВІД ЦІНИ. ЕЛАСТИЧНІСТЬ ПОПИТУ ПО ЦІНІ 3 2. ОСНОВНІ МЕТОДИ ЦІНОУТВОРЕННЯ 9 ЛІТЕРАТУРА 17

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів на туристичних маршрутах. 3 2. Ціноутворення в рамках товарної номенклатури. 10 Задача 15 12 Собівартість – 500 грн., рентабельність – 20%, ставка акцизного збору – 40%, торгівельна надбавка – 35% ціни посередника, роздрібна ціна – 1944 грн., витрати посередницької організації на одиницю продукції – 125 грн. Визначити прибуток в складі збутової націнки. Література 13