Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Ціна та ціноутворення в галузі туризмуКаталог пособий и учебных материалов | Экономика туризма | Контрольная | Страниц: 24 | Год: 2007 | Размер: 35 кб. | Стоимость: 65 грн. | Смотреть | КупитьЦіна та ціноутворення в галузі туризму1. Визначення оптимального об’єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначеній ціні. 32. Методи ринкового ціноутворення. 12 3. Задача. 22 Визначити повну вартість туристичної путівки і суму ПДВ, яка підлягає до сплати в бюджет при заданих умовах: • вартість путівки, придбаної у іноземної фірми (ціна контракту) - 2000 грн; • вартість придбаних матеріальних ресурсів - 1500 грн., в т.ч. ПДВ; • вартість страхового полісу - 100 грн.; • сума збору за додаткові послуги страхування багажу, які фірма здійснює самостійно – 50 грн.; • вартість загально господарських витрат - 4000 грн.; • вартість транспортного обслуговування - 1000 грн., в т.ч. вартість міжнародних перевезень 800 грн.; • норма рентабельності, яку очікує одержати туристична фірма від реалізації цих путівок 30%. Література. 24 Cмотрите также:Ціна та ціноутворення в галузі туризму Варіант № 32 1. Розрахунок ціни при екскурсійному обслуговуванні туристів 3 2. Встановлення цін за географічними принципами 10 Задача № 22 14 Ціна та ціноутворення в галузі туризму Відпускна ціна виробника - 60 грн. Ставка акцизного збору - 10%, ПДВ - 20%. Визначити собівартість, яка забезпечить виробнику 50% рівень рентабельності. Література 15 Ціна та ціноутворення в галузі туризму 1. Основні інформаційні блоки, які повинен знати менеджер при вирішенні задач цінової політики фірми 3 2. Формування цін на туристичні послуги 11 3. Задача 17 Задача № 11 Ціна та ціноутворення в галузі туризму Собівартість виробу 100 грн. Рентабельність 25%, ПДВ = 20%. Визначити відпускну ціну підприємства. Список використаної літератури 18 Ціна та ціноутворення в галузі туризму 1. Ринковий механізм ціноутворення 3 2. Практика державного регулювання цін в Україні 7 Список використаної літератури 15 Ціна та ціноутворення в галузі туризму 1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів на туристичних маршрутах 3 2. Ціноутворення в рамках товарної номенклатури…. 12 Список використаної літератури. 15 Контрольна робота з предмету ціна та ціноутворення в галузі туризму 1. Ринковий механізм ціноутворення. 3 2. Практика державного регулювання цін в Україні. 9 Список використаної літератури 16 Ціна та ціноутворення в галузі туризму 1. Попит і пропозиція, як ціноутворюючі фактори. Ціна ринкової рівноваги. 3 2. Визначення в ціні прибутку. 9 Список використаної літератури 16 Контрольна робота з дисципліни «Ціна та ціноутворення в галузі туризму» ЗМІСТ 1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів в готелі 3 1.1 Поняття ціни в галузі туризма 3 1.2. Вплив факторів на ціноутворення. 5 1.3. Розробка ціни в туризмі. 7 2. Переговори про ціни 12 Задача 17 18 Собівартість виробу - 56 грн. Рентабельність - 25%, ставка акцизного збору - 30%, збутова націнка - 5 % відпускної ціни виробника. Роздрібна ціна 157 грн. 50 коп. Визначити процент торгівельної надбавки у роздрібній ціні. Список використаної літератури 19 Ціна та ціноутворення в галузі туризму 1. Визначення оптимального об'єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначеній ціні.…….. 3 2. Методи ринкового ціноутворення... 6 Задача.. 14 Роздрібна ціна 300 грн. Торгівельна надбавка 25% відпускної ціни виробника. Ставка акцизного збору 35%. Собівартість 100 грн. Визначити рентабельність виробництва продукції. Список використаної літератури.. 15 Ціна та ціноутворення в галузі туризму 1. ПОПИТ. ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОПИТУ ВІД ЦІНИ. ЕЛАСТИЧНІСТЬ ПОПИТУ ПО ЦІНІ 3 2. ОСНОВНІ МЕТОДИ ЦІНОУТВОРЕННЯ 9 ЛІТЕРАТУРА 17 Ціна та ціноутворення в галузі туризму
1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів на туристичних маршрутах. 3 2. Ціноутворення в рамках товарної номенклатури. 10 Задача 15 12 Собівартість – 500 грн., рентабельність – 20%, ставка акцизного збору – 40%, торгівельна надбавка – 35% ціни посередника, роздрібна ціна – 1944 грн., витрати посередницької організації на одиницю продукції – 125 грн. Визначити прибуток в складі збутової націнки. Література 13 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |