институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування

Каталог пособий и учебных материалов | Экология | Контрольная | Страниц: 26 | Год: 2007 | Размер: 31 кб. | Стоимость: 45 грн. | Смотреть | Купить

Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування

Вступ 3
1. Загальна характеристика якості продуктів харчування 4
2. Вимоги до виробництва харчових продуктів 8
3. Державне регулювання якості та безпеки харчових продуктів 13
4. Ветеринарно-санітарний контроль та захист населення 19
Висновок 24
Список використаної літератури 25
Cмотрите также:
Правові вимоги та механізм правового забезпечення екологічної безпеки

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика екологічної безпеки 5 1. Поняття та види екологічної безпеки 5 1.2. Основні напрямки забезпечення екологічної безпеки 9 1.3. Законодавство в галузі екологічної безпеки 17 Розділ 2. Правові вимоги та механізм правового забезпечення екологічної безпеки 20 2.1. Правові вимоги та основні заходи і форми забезпечення екологічної безпеки 20 2.2. Механізм правового забезпечення екологічної безпеки 26 Висновки 34 Список використаних джерел 35

Правові вимоги та механізм правового забезпечення екологічної безпеки

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика екологічної безпеки 5 1. Поняття та види екологічної безпеки 5 1.2. Основні напрямки забезпечення екологічної безпеки 9 1.3. Законодавство в галузі екологічної безпеки 17 Розділ 2. Правові вимоги та механізм правового забезпечення екологічної безпеки 20 2.1. Правові вимоги та основні заходи і форми забезпечення екологічної безпеки 20 2.2. Механізм правового забезпечення екологічної безпеки 26 Висновки 34 Список використаних джерел 35

Першочергові заходи щодо підвищення якості та безпеки української харчової продукції

ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………...2 1. Якість продуктів харчування - складова продовольчої безпеки………….3 1.1. Підвищення якості та безпеки сільськогосподарської продукції ……...4 2. Підвищення якості продуктів харчування ………………………………..18 ВИСНОВКИ…………………………………………………………………….28 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА………………………………………………30

Облік продуктів харчування в бюджетних установах

Вступ 1. Класифікація та оцінка матеріальних цінностей бюджетних установ. 2. Облік матеріалів і продуктів харчування. 3. Облік надходження продуктів харчування 4. Операції з відпуску і витрачання продуктів харчування. Типові господарські операції та кореспонденція рахунків до рахунку 23 Матеріали і продукти харчування Література

Правове забезпечення екологічної безпеки

Вступ 2 1. Юридична природа екологічної безпеки 3 2. Особливості правовідносин у галузі забезпечення екологічної безпеки 4 3. Механізм правового забезпечення екологічної безпеки 9 Висновки 16 Список використаних джерел 17

ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

ВСТУП 3 1. Юридична природа екологічної безпеки 4 2. Особливості правовідносин у галузі забезпечення екологічної безпеки 7 3. Механізм правового забезпечення екологічної безпеки 10 Висновок 20 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 21

Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв

ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини

Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36

Екологічна безпека в Україні.

Вступ 1. Основні напрямки державної політики в галузі екологічної безпеки 2. Законодавчі принципи і завдання забезпечення екологічної безпеки 3. Функції організаційно-правового забезпечення екологічної безпеки 4. Організаційна система управління екологічною безпекою Висновки Список використаних джерел

Екологічна безпека в Україні.

Вступ 1. Основні напрямки державної політики в галузі екологічної безпеки 2. Законодавчі принципи і завдання забезпечення екологічної безпеки 3. Функції організаційно-правового забезпечення екологічної безпеки 4. Організаційна система управління екологічною безпекою Висновки Список використаних джерел