институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація і ефективність виробництва в підприємствах першої сфери

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент | Курсовая | Страниц: 42 | Год: 2003 | Размер: 61 кб. | Стоимость: 75 грн. | Смотреть | Купить

Організація і ефективність виробництва в підприємствах першої сфери

Вступ 3
1. Виробничий процес і його організація 5
1.1. Структура і принципи організації виробничого процесу 5
1.2. Організаційні типи виробництва 7
1.3. Виробничий цикл 9
1.4. Методи організації виробництва 10
2. Інноваційні процеси на підприємстві 13
2.1. Загальна характеристика інноваційних процесів (нововведень) 13
2.2. Технічний розвиток підприємства 14
2.3. Організаційний прогрес на підприємстві 16
2.4. Оцінка ефективності інновацій 17
3. Розробка ефективності іновацій на прикладі Київського мотоциклетного заводу 20
3.1. Загальна характеристика підприємства та оцінка його потенціалу 20
3.2. Розрахунок впровадження іноваційного продукту і управління якістю та конкурентоспроможністю продукції 25
3.3. Вплив запропонованих заходів на рівень конкурентоспроможності підприємства 35
Висновки та пропозиції 39
Література 42

Cмотрите также:
Організація і ефективність виробництва в підприємствах першої сфери

Вступ 3 1. Виробничий процес і його організація 5 1.1. Структура і принципи організації виробничого процесу 5 1.2. Організаційні типи виробництва 7 1.3. Виробничий цикл 9 1.4. Методи організації виробництва 11 2. Інноваційні процеси на підприємстві 14 2.1. Загальна характеристика інноваційних процесів (нововведень) 14 2.2. Технічний розвиток підприємства 15 2.3. Організаційний прогрес на підприємстві 17 2.4. Оцінка ефективності інновацій 19 3. Розробка ефективності іновацій на прикладі Київського мотоциклетного заводу 21 3.1. Загальна характеристика підприємства та оцінка його потенціалу 21 3.2. Розрахунок впровадження іноваційного продукту і управління якістю та конкурентоспроможністю продукції 26 3.3. Вплив запропонованих заходів на рівень конкурентоспроможності підприємства 36 Висновки та пропозиції 40 Література 43

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10 1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26 Висновки 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10 1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26 Висновки 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Сутність автоматизації на підприємствах ресторанного бізнесу та її вплив на оперативне опрацювання замовлень 10 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Наздар" 14 2.1. Загальна характеристика ресторану 14 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Наздар" 17 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 20 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23 Висновки 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23 Висновки 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35 ДОДАТКИ 37

Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23 Висновки 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах харчування готельних комплексів 6 1.1. Теоретичні основи організації праці. Організація виробництва на підприємствах харчування 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах харчування в готельних комплексах 13 Розділ 2. Організація виробництва в кафе-ресторані готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 19 2.1. Загальна характеристика кафе-ресторану готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 19 2.2. Організація процесу виробництва в кафе-ресторані готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 22 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах підприємства харчування 26 Висновки 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 37

1.Економічна ефективність суспільного виробництва та її оцінка. 2.Корпоративний капітал:соціально-економічна сутність і шляхи формування. 3. Особливості аграрної сфери виробництва. 4. Система змішаної економіки.

1. Економічна ефективність суспільного виробництва та її оцінка. 3 2. Корпоративний капітал: соціально-економічна сутність і шляхи формування. 8 3. Особливості аграрної сфери виробництва. 13 4.Система змішаної економіки. 19 Бібліографічні посилання: 23

Ефективність виробництва та шляхи її підвищення

Зміст Вступ 3 1. Теоретичні аспекти виробництва 4 1.1 Виробництво як процес суспільної праці 4 1.2 Фактори виробництва: види, типи, функції 5 2. Ефективність виробництва 10 2.1 Сутність ефективності виробництва 10 2.2 Аналіз ефективності виробництва в Україні 12 3. Шляхи підвищення ефективності виробництва 21 3.1 НТР як основний чинник підвищення ефективності виробництва 21 3.1 Ефективність суспільної праці як чинник підвищення ефективності виробництва 28 Висновки 36 Література 38

Ефективність виробництва та шляхи її підвищення

Зміст Вступ 3 1. Теоретичні аспекти виробництва 4 1.1 Виробництво як процес суспільної праці 4 1.2 Фактори виробництва: види, типи, функції 5 2. Ефективність виробництва 10 2.1 Сутність ефективності виробництва 10 2.2 Аналіз ефективності виробництва в Україні 12 3. Шляхи підвищення ефективності виробництва 21 3.1 НТР як основний чинник підвищення ефективності виробництва 21 3.1 Ефективність суспільної праці як чинник підвищення ефективності виробництва 28 Висновки 36 Література 38