институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Практичне завдання (по підприємству харчової промилосовтсі)

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент | Контрольная | Страниц: 15 | Год: 2007 | Размер: 61 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Практичне завдання (по підприємству харчової промилосовтсі)

1. Розробити організаційну структурну схему управління підприємства 2

2. Описати організаційну структурну схему управління підприємства 5

3. Проаналізувати організаційну схему управління підприємства, функції та взаємозв'язки посадових осіб на схемі з урахуванням вимог щодо раціонального функціонування структури управління 8

4. Обгрунтувати необхідні зміни в структурі та вдосконалити її шляхом впровадження конкретних заходів по раціоналізації 11

Висновок 12
Література 13
Додатки 14


Cмотрите также:
Територіальна організація харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5 Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8 Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11 Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23 Висновки 29 Список використаної літератури 31

КОНТРОЛЬНА РОБОТА З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Мова як суспільне явище………………………………………….. 3 – 4 Функції мови в житті суспільства………………………………… 4 – 7 Практичне завдання № 1………………………………………………..8 Напишіть характеристику на одного із студентів Вашої групи. Практичне завдання № 2………………………………………………..9 Запишіть українською мовою прізвища: Державин... Практичне завдання № 3……………………………………….….9 – 10 Визначте стиль наведеного уривка, свою відповідь обґрунтуйте: Спробуймо уявити собі, як ... Практичне завдання № 4……………………………………………....10 Перекладіть українською мовою: бывший ... Література……………………………………………………………....11

Практичне завдання аналіз

Практичне завдання 1 По даним фінансової звітності провести розрахунки визначення вірогідності банкрутства двома способами, включаючи модель Е.Альтмана. Практичне завдання 2 Виконати вказані практичні розрахунки згідно нижчевказаних вказівок. 1. Для виконання спочатку розрахувати всі показники в таблиці.

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

ВСТУП ... 4 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15 1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21 РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31 2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31 2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48 2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70 РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88 3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88 3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114 ДОДАТКИ 120

Фінанси підприємств

1. Фінанси підприємства як складова частина фінансів суспільства 4 2. Планування та розподіл виручки від реалізації продукції (робіт, послуг) 9 3. Практичне завдання 13 Визначити по підприємству загальну суму прибутку за звітний період ... Література 14 Додатки 15

Страхування

Вступ 3 Розділ 1. Ринкові регулятори на страховому ринку України. Склад і призначення ринкових інструментів на страховому ринку 3 Розділ 2. Рішення задач 8 2.1. Перше практичне завдання 8 2.2. Друге практичне завдання 11 2.3. Третє практичне завдання 13 Список використаної літератури 15

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)

Вступ 4 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40 Висновки і пропозиції 49 Список використаної літератури 52 Додатки 55

Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості

Зміст Вступ 3 1. Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості 4 2. Розрахунок технічних норм часу і норм виробітку, впровадження їх у виробництво і порядок перегляду 8 3. Методика розрахунку виробничої потужності підприємства 12 Висновок 17 Література 18

Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості

Зміст Вступ 3 1. Завдання і основні напрями раціональної організації праці на підприємствах харчової промисловості 4 2. Розрахунок технічних норм часу і норм виробітку, впровадження їх у виробництво і порядок перегляду 8 3. Методика розрахунку виробничої потужності підприємства 12 Висновок 17 Література 18

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39 Висновки і пропозиції 48 Список використаної літератури 51 Додатки 54