институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Тема: Товарознавча характеристика чорного байхового чаю

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Курсовая | Страниц: 39 | Год: 2004 | Размер: 52 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Товарознавча характеристика чорного байхового чаю

ВСТУП 2
1. ПОХОДЖЕННЯ ТА ІСТОРІЯ ЧАЮ 4
2. ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІСТЬ ЧАЮ 6
3. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЧОРНОГО ЧАЮ 9
4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТА ВПЛИВ ОКРЕМИХ ОПЕРАЦІЙ НА ЯКІСТЬ 12
4.1.Чайні плантації 12
4.2. Переробка чаю 16
5. ФОРМУВАННЯ ТОРГОВИХ СОРТІВ 18
6. ПАКУВАННЯ, МАРКУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ЧАЮ 20
3. ХАРАКТЕРИСТИКА ЧОРНОГО БАЙХОВОГО ЧАЮ НА ПРИКЛАДІ ПРОДУКЦІЇ АТ “МОНОМАХ” 21
3.1. Загальна характеристика підприємства та його продукції 21
3.2. Технологія виробництва чаю фасованого 24
3.3.Асортимент чорного байхового чаю 27
3.4. Реалізація чаю 31
3.5.Стратегія підприємства 33
ВИСНОВКИ 35
ЛІТЕРАТУРА 39

Cмотрите также:
Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)

Вступ 3 Розділ I. Товарознавча характеристика чаю чорного байхового 11 1.2. Вплив сировини та способи виробництва наявності якості чаю 11 1.3. Класифікація та асортимент чаю 19 1.4. Вимоги чинної нормативної документації до маркування, пакування та зберігання чаю 35 1.5. Методи визначення фальсифікації чаю 42

Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну

Вступ 3 1. Сучасні аспекти використання крові забійних тварин у виробництві харчових продуктів 5 2. Експериментальні дослідження радіозахисних властивостей продуктів харчування та харчових добавок 9 3. Товарознавча характеристика кулінарних виробів із використанням чорного харчового альбуміну 12 Висновки 24 Література 27

Плодовочеві товари

ВСТУП 3 1. Класифікація плодоовочевих товарів. 4 2. Товарознавча характеристика овочів. 5 3. Товарознавча характеристика плодів. 9 ВИСНОВКИ 12 Список літератури 13

Забруднення Чорного Моря

ЗМІСТ 1. Унікальна роль Чорного моря та його значення для Причерносорського узбережжя 3 2. Екологічна загроза та забруднення Черного моря 4 3. Деякі необхідні заходи щодо збереження Черного моря 7 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 10

Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва

Вступ 2 1. Характеристика ринку овочевих соків 4 2. Хімічний склад та харчова цінність овочевих соків 7 3. Асортимент овочевих соків які реалізуються на українському ринку 10 4. Вплив технологічних процесів виробництва на формування споживчих властивостей овочевих соків 14 5. Товарознавча характеристика овочевих соків 18 6. Вимоги до маркування зберігання пакування овочевих соків 27 7. Дослідження конкуренції та перспективи розвитку виробництва овочевих соків 34 Висновки 36 Використана література 41 Додатки 42

Митна справа в портах Чорного моря у 19-на поч.20 ст

Зміст Вступ 3 Митна справа в портах Чорного моря у 19-на поч.20 ст. 4 Висновки 10 Список літератури 12

Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві

Вступ 3 1. Історія виникнення вирощування та розповсюдження культивування картоплі 5 2. Хімічний склад та харчова цінність картоплі 11 3. Географічні та кліматичні особливості вирощування картоплі в Україні (степ, лісостеп, Полісся) 15 4. Характеристика пізніх господарсько-ботанічних сортів картоплі, які вирощують в Україні 25 5. Особливості заготівлі, зберігання та реалізації картоплі в роздрібній торгівельній мережі 31 6. Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві 33 Висновки 38 Література 40 Додатки 43

переказ Пригоди чорного сома

переказ Пригоди чорного сома

Загальна характеристика торговельного підприємства

Вступ 3 Розділ 1. Економічна частина 4 1.1. Загальна характеристика торговельного підприємства 4 1.2. Аналіз основних показників фінансово–господарської та комерційної діяльності підприємства 13 1.3. Перспективи розвитку підприємства 24 Розділ 2. Основна частина 26 2.1. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічних виробів 26 2.2. Класифікація та кодування санітарно-технічних виробів 33 2.3. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічні виробиі 37 2.4. Аналіз закономірності формування асортименту санітарно-технічних виробів у магазині 39 2.5. Аналіз структури асортименту, який одержують від різних постачальників 40 2.6. Вимоги до якості, зберігання санітарно-технічні виробиьних виробів та втрати продовольчих товарів в процесі товаропросування 41 2.7. Гарантії якості санітарно-технічних виробів, їх екологічна безпека 43 Висновки та пропозиції 47 Список літератури 48

Товарознавча характеристика гречки

Зміст. Вступ…………………………………………………………………………………3 1. Сучасний стан ринку гречки в України………………………………………..5 2.Виробництво та асортимент крупи………………………………………………9 3. Порівняльна характеристика сортів . Нові сорти гречки……………………..14 4.Харчова та біологічна якість гречки……………………………………………17 Висновок... ............................21 літератури... .................23