институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Прийняття сухого закону 1920. Поширення speakeases - нелегальних барів

Каталог пособий и учебных материалов | История | Реферат | Страниц: 18 | Год: 2004 | Размер: 22 кб. | Стоимость: 25 грн. | Смотреть | Купить

Прийняття сухого закону 1920. Поширення speakeases - нелегальних барів

Вступ 3
1. Прийняття сухого закону в США 5
2. Поява нелегальних барів Speakeasy 11
3. Скасування сухого закону 15
Висновки 18
Література 21

Cмотрите также:
Прийняття сухого закону 1920. Поширення speakeases - нелегальних барів

Вступ 3 1. Прийняття сухого закону в США 5 2. Поява нелегальних барів Speakeasy 11 3. Скасування сухого закону 15 Висновки 18 Література 21

Заборона спиртних напоїв в США в 20-ті роки, фінансові наслідки

Вступ 2 І. Економічне становище США у 20-х роках ХХ ст. та його порівняння з провідними країними світу 4 ІІ. Введення та дія сухого закону на території США у 20-х рр. 16 ІІІ. Фінансово-економічні наслідки сухого закону в США у 20-х роках. Економічна криза 22 Висновки 30 Список використаних джерел 32

ЗЛОЧИННІСТЬ НЕЛЕГАЛЬНИХ МІГРАНТІВ

Вступ 3 Розділ 1. Кримінологічна характеристика та особливості злочинності нелегальних мігрантів 5 Розділ 2. Причини злочинності нелегальної міграції 16 Розділ 3. Попередження злочинності нелегальних мігрантів 19 Висновки 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 30

ЗЛОЧИННІСТЬ НЕЛЕГАЛЬНИХ МІГРАНТІВ

Вступ 3 Розділ 1. Кримінологічна характеристика та особливості злочинності нелегальних мігрантів 5 Розділ 2. Причини злочинності нелегальної міграції 16 Розділ 3. Попередження злочинності нелегальних мігрантів 19 Висновки 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 30

Організація роботи барів

Зміст Вступ………………………………………………………………………..3 1. Організація роботи барів……………………………………………….4 2. Використана література……………………………………………….12

Бар як сегменту ресторанного бізнесу

Вступ Розділ 1. Поняття барів як сегменту ресторанного бізнесу. Типи барів: Бари класу “люкс” і вищої категорії, Пивний і винний бари, Коктейль-бар, єкспрес-бар, гриль-бар, Готельні бари Розділ 2. Сучасний бармен та особливості його робочого місця 2.1. Основні вимоги до сучасного бармену 2.2. Робоче місце бармена 2.3. Розміщення продуктів і устаткування 2.4. Убудоване устаткування 2.5. Барний інвентар 2.6. Келихи і чарки 2.7. Окремі особливості організації роботи у виному барі Розділ 3. Окремі аспекти обслуговування клієнтів у барах 3.1. Складення карти бару 3.2. Підготовка до обслуговування клієнтів 3.3. Обслуговування клієнтів 3.4. Прийняття замовлення 3.5. Приготування напоїв 3.6. Розрахунок із клієнтами Висновки Список використаної літератури Додатки

Закономірність поширення боліт та підземних вод України

Вступ 3 1. Закономірності поширення боліт 4 2. Основні закономірності поширення підземних вод України 8 3. Основні гідрогеологічні регіони (райони розташування підземних вод) 10 4. Закономірності поширення мінеральних вод 14 Висновок 16 Список використаної літератури 17

Кормление холостых и супоросных свиноматок

Содержание 6. Кормление холостых и супоросных свиноматок 3 23. Рассчитать количество минеральных добавок, которые необходимо включить в рацион супоросной свиноматки, если в нем недостает 10 мг кальция, 90 мг цинка, 15 мг меди. 11 40. Определить класс качества сенажа злакового при содержании в нем сухого вещества 40 %, сухого протеина в сыром веществе 13 %, сырой клетчатки 33 %, масляной кислоты 0,3 % 12 Литература 13

Кормление холостых и супоросных свиноматок

Содержание 6. Кормление холостых и супоросных свиноматок 3 23. Рассчитать количество минеральных добавок, которые необходимо включить в рацион супоросной свиноматки, если в нем недостает 10 мг кальция, 90 мг цинка, 15 мг меди. 11 40. Определить класс качества сенажа злакового при содержании в нем сухого вещества 40 %, сухого протеина в сыром веществе 13 %, сырой клетчатки 33 %, масляной кислоты 0,3 % 12 Литература 13

Аналіз амортизаційної політики підприємства ВАТ "Хмільницький завод сухого знежиреного молока"

Зміст Вступ......................................................................................................................3 1. Економічна сутність оцінки матеріальних ресурсів та активів підприємства............................................................................................5 1.1. Поняття про знос та амортизацію основних засобів........................5 1.2. Значення та завдання економічної оцінки матеріальних ресурсів і активів підприємства...............................................................10 2. Аналіз амортизаційної політики підприємства ВАТ "Хмільницький завод сухого знежиреного молока".....................................................................13 2.1. Економічна характеристика підприємства ВАТ "Хмільницький завод сухого знежиреного молока".......................13 2.2. Використання основних засобів та нарахування амортизації..........17 3. Шляхи покращення використання основних фондів підприємства.............21 Висновки................................................................................................................27 Список використаної літератури.........................................................................29 Додатки