институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Бенкет-чай

Каталог пособий и учебных материалов | Римское право | Контрольная | Страниц: 28 | Год: 2007 | Размер: 37 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Бенкет-чай

1. Вказати особливості цього виду бенкету 2 2. Визначити час тривалості бенкету й місце проведення заходу 5 3. Дати характеристику приміщень, де має відбутися бенкет, визначити виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 7 4. Вибрати форму і варіант розстановки столів 11 5. Скласти меню відповідно до особливостей подій та обґрунтувати вибір алкогольних напоїв до страв 13 6. Зробити відповідні розрахунки з урахуванням особливостей подій 17 6.1. Площа приміщень для здійснення обслуговування 17 6.2. Кількість, розряд офіціантів 17 6.3. Загальна довжина, кількість і форма розстановки бенкетних столів 17 6.4. Кількість предметів індивідуального сервірування 18 6.5. Загальна довжина та кількість скатертин 18 7. Вибрати способи подавання страв і напоїв до столу, притаманні прийому «Чай» 19 8. Графічно зобразити приміщення, де влаштовано бенкет, із зазначенням вікон і дверей та розташування бенкетних столів 23 9. Графічно зобразити зони обслуговування офіціантів (пунктирною лінією) та вказати (стрілочками з номерами) черговість обслуговування учасників бенкету 25 Список використаної літератури 28
Cмотрите также:
Банкет-Чай

Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2 Час тривалості бенкет-чаю 2 Форма і варіант розстановки столів 2 Меню. Вибір напоїв до страв 3 Розрахунки для бенкет-чаю. Приміщення, банкетні столи 5 Офіціанти 5 Скатертини 6 Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 6 Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 9 Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 12 Використані джерела

Банкет-Чай

1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2 2. Час тривалості бенкет-чаю. Місце проведення заходу 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 6 4. Форма і варіант розстановки столів 7 5. Меню. Вибір напоїв до страв 9 6. Додаткові меблі, елементи інтер’єру 12 7. Розрахунки для бенкет-чаю: приміщення, бенкетні столи 13 8. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 15 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 20 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22 Джерела 25

Організація бенкет-чаю

1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 3 2. Час тривалості бенкет-чаю 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 4. Форма і варіант розстановки столів 5 5. Меню. Вибір напоїв до страв 6 6. Розрахунки для бенкет-чаю 8 Приміщення, банкетні столи 8 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 9 Офіціанти 10 Скатертини 11 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 11 8. Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 14 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 17 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 18 Література 21

Банкет-Кава

Особливості бенкет-кави як виду бенкету 3 Час тривалості бенкет-кави 4 Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 Форма і варіант розстановки столів 5 Меню. Вибір напоїв до страв 6 Розрахунки для бенкет-кави 9 Приміщення, банкетні столи 9 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 10 Офіціанти 10 Скатертини 12 Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-кави 12 Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 15 Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16 Графічне зображення розсадки та зони обслуговування офіціантів 18 Список використаної літератури 21

ОБСЛУГОВУВАННЯ ПРИЙОМІВ, БЕНКЕТ, КОКТЕЙЛЬ

ВСТУП 3 Розділ 1. Прийом, бенкет, коктейль 5 Розділ 2. Складання калькуляційних та технологічних меню 17 Розділ 3. Техніка в роботі бармена, офіціанта, буфетника 29 ВисновКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 ДОДАТКИ 41

ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ

1. ПОРЯДОК ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ 2 Прийом замовлення 2 2. БЕНКЕТ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ 2 Прийом замовлення 2 Підготування офіціантів 3 Одержання продукції з буфета 3 Розставляння меблів 4 Накриття столів скатертинами 4 Сервіровка столу 5 Подача аперитиву 7 Розміщення гостей за банкетним столом і черговість їхній обслуговування 7 3. БЕНКЕТ З ЧАСТКОВИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ 10 4. ФУРШЕТ 12 Розставляння меблів 12 Сервіровка фуршетного столу 13 Обслуговування бенкета-фуршета 15 5. БУФЕТ 16 Підготування до обслуговування 16 Обслуговування гостей 18 Література: 19