институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Виробнича програма підприємств

Каталог пособий и учебных материалов | Психология гендерная | Реферат | Страниц: 25 | Год: 2007 | Размер: 56 кб. | Стоимость: 30 грн. | Смотреть | Купить

Виробнича програма підприємств

ВСТУП 3 ПОНЯТТЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА. 4 Зміст та основні завдання виробничої програми 4 Фактори, що впливають на формування виробничої програми підприємства 7 ФОРМУВАННЯ ПЛАНУ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ 11 Методика розрахунку показників виробничої програми 11 Обґрунтування виробничої програми виробничою потужністю 14 Календарний розподіл виробничої програми 17 АНАЛІЗ ВИКОНАННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ 21 Основні напрямки аналізу. Аналіз обсягу реалізації продукції 21 Аналіз ритмічності випуску продукції. Аналіз виконання плану сортності продукції 23 ВИСНОВКИ 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28
Cмотрите также:
Виробнича програма підприємства: механізм її формування і контроль за виконанням

План Вступ 3 1. Структура підприємств 5 2. Структура і принципи виробничого процесу 9 3. Виробнича програма підприємства 12 3.1. Сутність і показники виробничої програми підприємства 12 3.2. Розробка виробничої програми підприємства 22 3.3. Економічне й технічне обґрунтування виробничої програми підприємства 25 4. Аналіз здійснення виробничої програми (на прикладі ВАТ “Сігма”) 26 Висновки 30 Використана література 32

Виробнича програма підприємства, методи її розробки

Виробнича програма підприємства, методи її розробки 2 Список використаних джерел 12

Виробнича програма підприємства

ВСТУП 3 1 Виробнича програма підприємства 5 1.1 Планування виробничої діяльності підприємства 5 1.2 Основні показники плану виробництва 8 1.3 Основні розділи і показники виробничої програми підприємства 11 1.4. Порядок розробки виробничої програми підрозділів основного виробництва 16 2. Резерви виробничих потужностей і організація їх використання 28 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36

Проект гарячого і овочевого цехів загальнодоступного кафе на "..." і десертного бару на "..." місць за місцем проживання

1. ВСТУП 3 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 4 2.1. Характеристика ринку ресторанного господарства Оболонського району 4 2.2 Визначення необхідної кількості місць підприємств ресторанного господарства на проспекті Г.Сталінграда м. Києва 5 2.3 Визначення дислокації закладів ресторанного господарства обраного району, режиму їх роботи, типу, та реальної 6 кількості місць у мережі ресторанного господарства 6 2.4 Визначення контингенту потенційних споживачів проектованого закладу 7 2.5 Обґрунтування режиму роботи та форм обслуговування в закладі 8 2.6 Вивчення можливості підключення закладу до мереж комунікацій 9 3. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗДІЛ 10 3.1 Виробнича програма підприємства 10 3.1.1 Визначення кількості споживачів за день 10 3.1.2 Визначення кількості і асортиментного складу продукції 11 3.1.3 Складання розрахункового меню 12 3.2 Розрахунок виробничих цехів підприємства 16 3.2.1 Виробнича програма гарячого цеху 16 3.2.2 Підбір та розрахунок устаткування цеху 20 3.2.3 Визначення площі цеху 22 3.2.4 Визначення складу приміщень підприємства, їх площі 23 4. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА 24 5. ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 24

Фінанси підприємств

1.Виробнича програма та схема її формування 3 2. Ліквідація підприємства: організаційно-економічні заходи та форми.........8 Задача ....14 Визначити річну суму амортизації /для кожного року/ та річну норму амортизаційних відрахувань по кумулятивному методу,- згідно такої інформації : Підприємство придбало виробниче устаткування, первісна вартість якого /в тис. грн../ 360. Ліквідаційна вартість дорівнює 10% від первісної вартості. Період корисного використання – 4 роки. Список використаної літератури ......................16

Контрольна робота фінанси підприємств

1. Оптимізація джерел та умов залучення позикових ресурсів 3 2. Задача 9 Приватне підприємство «Артем» освоїло виготовлення нового виробу. Визначити норматив оборотних коштів у незавершеному виробництві цього виробу, якщо: 1) валові витрати на виробництво (собівартість) виробу становлять 4600 грн.; 2) згідно з виявленим ринковим попитом річна виробнича програма нового виробу сформована в розмірі 650 одиниць; Література 10

Контрольна робота з економіки підприємств

1 Основні законодавчі акти, що регулюють діяльність підприємств в Україні, характеристика їх змісту 3 2 Виробнича програма підприємства 9 Задача 1 11 31 грудня 2003 року підприємство придбало технологічне устаткування за ціною 95 тис. грн. Витрати на страхування ризику доставки устаткування стано¬вили 2 тис. грн., а вартість монтажу – 10 тис. грн. Задача 2 12 Швейна фабрика виготовляє пальта і костюми. Середньогодинна осно¬вна заро-бітна плата виробничих робітників становить відповідно 2,05 і 2,24 грн., а дода-ткова – 10% основної… Задача 3 14 Визначити фактичне підвищення продуктивності праці за звітний мі¬сяць за показниками виробітку і трудомісткості продукції на підприємстві. Ви¬хідні дані для розрахунків наведено у таблиці 3… Література 15

Контрольна з економіки туристичного підприємства

1. Виробнича програма підприємств харчування, структура планування. 3 2. Техніко-економічні показники роботи транспорту. 7 Задача Визначте доцільність залучення кредиту під обігові кошти на 3 квартал поточного року: Вихідні дані: 1 Обсяг реалізації на 3 кв. - 20081 грн.; 2 Норму прибутку, що включається до розрахунку – 27%; 3 Власні обігові кошти-2853 грн.; 4 Рентабельність обігових коштів в 1 кв. -32 %; 5 Плановий обіг товарів-21 день; 6 Відсоток банку-130%. Список використаної літератури. 15

Контрольна робота з економіки туристического підприємства

1. Виробнича програма підприємств харчування, структура планування 3 2. Техніко-економічні показники роботи транспортних засобів 8 Задача №6 13 Визначте доцільність залучення кредиту під обігові кошти на 3 квартал поточного року. Вихідні дані: 1.Обсяг реалізації на 3 кв. – 20081 грн. 2.Норма прибутку, що включається до розрахунку – 27%. 3.Власні обігові кошти – 2853 грн. 4.Рентабельність обігових коштів в 1 кв. – 32%. 5.Плановий обіг товарів – 21 день. 6.Відсоток банку – 130%. Список літератури 14

Програма НПД

План Програма НПД. Методика її складання. Методологічний і методичний опис програми 3 Програма науково-педагогічного дослідження про фактори, що впливають на вибір форми (платного або безкоштовного) навчання абітурієнтами 6 Список використаної літератури 11