институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Банкет-Чай

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Курсовая | Страниц: 15 | Год: 2007 | Размер: 29 кб. | Стоимость: 35 грн. | Смотреть | Купить

Банкет-Чай

Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2 Час тривалості бенкет-чаю 2 Форма і варіант розстановки столів 2 Меню. Вибір напоїв до страв 3 Розрахунки для бенкет-чаю. Приміщення, банкетні столи 5 Офіціанти 5 Скатертини 6 Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 6 Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 9 Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 12 Використані джерела
Cмотрите также:
Урочисті прийоми та бенкети

Вступ....................................................................................................................3
1. Банкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами........................4
2. Дипломатичні прийоми..................................................................................8
3. Банкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантами.................10
Висновок............................................................................................................12
Використана література....................................................................................14


Контрольная работа по ресторанному сервису

Вступление 3 1. Порядок составления заявки на производство, в буфет, в сервизную при подготовке к обслуживанию банкета 5 2. Расчет-заявка на производство, в буфет, в сервизную для банкета ужина с полным обслуживанием 10 3. Банкет-фуршет 14 4. Банкет-чай 17 Использованая литература: 20

"Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"

СОДЕРЖАНИЕ Введение Традиции чаепития: Англия Традиции чаепития: Германия Традиции чаепития: Индия Традиции чаепития: Китай Традиции чаепития: Россия Традиции чаепития: Япония Организация Банкет-чая Список использованной литературы

"Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"

СОДЕРЖАНИЕ Введение Традиции чаепития: Англия Традиции чаепития: Германия Традиции чаепития: Индия Традиции чаепития: Китай Традиции чаепития: Россия Традиции чаепития: Япония Организация Банкет-чая Список использованной литературы

Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами (ювілей жінки)

1. Особливості виду банкету 3 2. Час тривалості банкету 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися банкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 4. Форма і варіант розстановки столів 5 5. Меню. Вибір напоїв до страв 6 6. Розрахунки для банкету 8 Приміщення, банкетні столи 8 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 9 Офіціанти 10 Скатертини 11 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для банкету 12 8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування 13 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 18 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 19 Література 23

Банкет-Чай

1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2 2. Час тривалості бенкет-чаю. Місце проведення заходу 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 6 4. Форма і варіант розстановки столів 7 5. Меню. Вибір напоїв до страв 9 6. Додаткові меблі, елементи інтер’єру 12 7. Розрахунки для бенкет-чаю: приміщення, бенкетні столи 13 8. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 15 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 20 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22 Джерела 25

Банкет-Кава

Особливості бенкет-кави як виду бенкету 3 Час тривалості бенкет-кави 4 Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 Форма і варіант розстановки столів 5 Меню. Вибір напоїв до страв 6 Розрахунки для бенкет-кави 9 Приміщення, банкетні столи 9 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 10 Офіціанти 10 Скатертини 12 Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-кави 12 Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 15 Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16 Графічне зображення розсадки та зони обслуговування офіціантів 18 Список використаної літератури 21

Аналіз технології надання туристських послуг на прикладі туристського підприємства

Зміст Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 1.1. Особливості сучасного туризму та туристської індустрії 5 1.2. Закономірності і тенденції сучасного розвитку ринку рекреаційних послуг 10 1.3. Готельний сервіс: поняття та різновиди організації 13 Розділ ІІ. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі підприємства «Еліта-тур» 17 2.1. Характеристика досліджуваного підприємства та його туристських послуг 17 2.2. Організація туристського маршруту «Люблін-Київ-Люблін» 21 Розділ ІІІ. Аналіз технології надання готельних послуг на прикладі готелю «Русь» 30 3.1. Характеристика готельно-ресторанного комплексу «Русь» 30 3.2. Організація харчування туристів у готелі «Русь» (на прикладі банкету «Вечеря») 35 3.2.1. Особливості виду та час тривалості банкету 35 3.2.2. Характеристика приміщень, де має відбутися банкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 36 3.2.3. Форма і варіант розстановки столів 36 3.2.4. Меню. Вибір напоїв до страв 37 Гарячі напої 38 3.2.5. Розрахунки для банкету 40 3.2.6. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для банкету 43 3.2.7. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 49 3.3.Технологічний процес приготування їжі 54 Висновки 56 Список використаної літератури 58 Додатки 62