институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: "Бізнес-план кафе-ресторану ""Гурман"""

Каталог пособий и учебных материалов | Психология гендерная | Курсовая | Страниц: 40 | Год: 2007 | Размер: 62 кб. | Стоимость: 45 грн. | Смотреть | Купить

"Бізнес-план кафе-ресторану ""Гурман"""

1. Резюме 4 2. Аналіз стану галузі 7 3. Сутність проекту 8 4. Ринок збуту 11 5. Виробничий план 13 6. План маркетингу 17 7. Організаційний план 18 8. Юридичний план 22 9. Оцінка ризику 27 10. Фінансовий план 29 11. Стратегія фінансування 39 Перелік літератури 40
Cмотрите также:
Бізнес планування на прикладі кафе. Бізнес-план кафе

1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства (кафе) 3 2. Виконавче резюме 4 3. Дослідження ринку продукції та послуг ресторанного господарства 5 4. План, стратегія маркетингу 6 5. Виробничий план 9 6. Організаційно-юридичний план 13 7. Фінансовий план 15 8. Оцінка і страхування ризику 18

Бізнес-план туристичного підприємства (на прикладі ресторану)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗРОБКИ БІЗНЕС-ПЛАНУ В СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 5 1.1. Сутність і призначення бізнес-плану 5 1.2. Зміст і загальна методологія розробки бізнес-плану 8 1.3. Ресторанний бізнес як перспективний напрямок бізнес-планування 15 РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ’ЄКТА ДОСЛІДЖЕННЯ 22 2.1. Резюме проекту 22 2.2. Опис продукції ресторану „назва” 24 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ БІЗНЕС-ПЛАНУ РЕСТОРАНУ „назва” І РЕКОМЕНДОВАНІ ЕТАПИ ЙОГО РЕАЛІЗАЦІЇ 28 3.1. План маркетингу 28 3.2. План виробництва 34 3.3. Потенційні ризики й проблеми 46 3.4. Ефективність бізнес-плану ресторану 50 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 61 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 64 ДОДАТКИ 70

БІЗНЕС – ПЛАН Кафе

Назва роботи БІЗНЕС – ПЛАН Кафе Розділ Економіка Вид роботи Матеріал Кількість сторінок 10 Ціна 0 Зміст Без змісту

Розробка бізнес-плану відкриття ресторану

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади бізнес-планування 5 1.1. Сутнісна характеристика бізнес-планування та цілі розробки бізнес-плану 5 1.2. Загальна методологія розробки бізнес-плану 9 1.3. Зміст і структура бізнес-плану 13 Висновки до розділу 1 29 Розділ 2. Розробка бізнес-плану з відкриття ресторану «Шинок» мережі «Мирова карта» 32 2.2. Опис підприємства та продукції 32 2.3. Аналіз ринку 40 2.4. Маркетинг-план 48 2.5. Організаційний план 50 2.6. Виробничий план 56 2.7. Фінансовий план 64 2.8. Оцінка ризиків і страхування 76 2.9. Оцінка ефективності проекту 78 Висновки до розділу 2 81 Висновки 83 Список використаної літератури 85

Організація створення та функціонування ресторану (бізнес-план)

У роботі розглядаються питання розробки бізнес-плану підприємства громадського харчування ресторанного ВСТУП 3 Частина 1 4 Приклади заповнених заяв для відкриття ресторану Частина 2 6 Характеристика конкурентів ресторану Приблизний план асортименту ресторану Персонал ресторану Календарний план Кваліфікаційні характеристики працівників Штатний розклад працівників Первісні витрати на оснащення підприємства Нарахування амортизації План по праці й заробітній платі План рекламної кампанії Ризики Розрахунок суми первісних капітальних вкладень Розрахунок витрат підприємства Розрахунок виторгу ресторану за 1 рік функціонування 1. Рівень рентабельності капіталу 2. Дохід від проекту 3. Індекс рентабельності 4. Точка беззбитковості 5. Виробничий важіль 6. Запас фінансової міцності 7. Строк окупності проекту 8. Чистий приведений дохід План розміщення ресторану Частина 3 34 Зразки заповнених контрактів ресторану ВИСНОВКИ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46 ДОДАТКИ 49

Технологія виробництва страв з картоплі

Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7 1.3. Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання 9 2. Теплова кулінарна обробка картоплі 13 2.1. Процеси, що відбуваються в картоплі під час теплової кулінарної обробки 13 2.2. Правила варіння 14 2.3. Правила смаження, тушкування та запікання картоплі 15 3. Аналіз технології виробництва страв з картоплі на прикладі діючого підприємства 18 3.1. Загальна характеристика кафе-ресторану „...” 18 3.2. Страви з картоплі, що готує кафе-ресторан 21 3.3. Пропозиції щодо розширення меню кафе-ресторану „...” 24 Висновок 28 Література 30

Основи підприємництва

Вступ 4 Розділ І. Організаційн основи створення ресторану 5 1.1Розроблення установчих документів 5 1.2 Реєстрація ТОВ «Оріон» 13 1.3 Ліцензування ТОВ «Оріон» 16 1.4 Відкриття банківського рахунку 21 1.5 Виготовлення печатки 26 Розділ ІІ.Бізнес план ресторану «Оріон» 30 2.1 Концепція бізнесу (резюме) 30 2.2 Ситуація в даний час і коротка інформацію про підприємство 31 2.3 Дослідження й аналіз ринку 32 2.4. Організаційний план (у тому числі правове забезпечення) 36 2.5. Персонал і управління 42 2.6. План виробництва 45 8. План маркетингових дій 47 2.9. Потенційні ризики 50 2.10. Фінансовий план і фінансова стратегія 51 Розділ ІІІ. Розробка господарських договорів 59 Висновки 68 Список використаної літератури 70 Метою даної роботи є створення бізнес-плану розвитку підприємства ресторанного господарства.

Бизнес-план создания Интернет-кафе

Бизнес-план создания Интернет-кафе 1 Приложение 1. Финансовые показатели проекта 14

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах харчування готельних комплексів 6 1.1. Теоретичні основи організації праці. Організація виробництва на підприємствах харчування 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах харчування в готельних комплексах 13 Розділ 2. Організація виробництва в кафе-ресторані готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 19 2.1. Загальна характеристика кафе-ресторану готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 19 2.2. Організація процесу виробництва в кафе-ресторані готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 22 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах підприємства харчування 26 Висновки 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 37

РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОЦЕСУ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 5 1.1. Загальні вимоги до стилю написання бізнес-плану 5 1.2. Цілі розробки бізнес-планів 7 1.3. Методологія та стадії розробки бізнес-плану 9 1.4. Основні правила оформлення бізнес-плану 13 1.5. Інформаційне забезпечення підготовки бізнес-плану 15 РОЗДІЛ 2. РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ 19 1. Резюме проекту 19 2. Аналіз стану справ у галузі 20 3. Сутність запропонованого проекту 22 4. Оцінка зовнішнього середовища бізнесу 23 5. Організаційний план 24 6. Персонал і управління 26 7. План виробництва 30 8. План маркетингу 34 9. Оцінка ризиків та страхування 37 10. Фінансовий план і фінансова стратегія 39 ВИСНОВКИ 41 ЛІТЕРАТУРА 43