институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аудит касових операцій на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ВАТ “СКІФ”)

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Разное | Страниц: 0 | Год: 2007 | Размер: 0 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Аудит касових операцій на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ВАТ “СКІФ”)

Cмотрите также:
Аудит касових операцій на підприємництва харчової промисловості

Вступ 3 1. Теоретичні основи аудиту в умовах ринкових відносин 6 1.1 Суть аудиту, історичні аспекти розвитку і становлення його в Україні 6 1.2 Система норм аудиту в Україні 15 1.3. Особливості нормативної бази готівково-розрахункових операцій 27 2.Аудит касових операцій на ВАТ”Руна”. 30 2.1 Економічна характеристика підприємства. 30 2.2 Порядок проведення аудиту касових операцій на підприємстві . 32 Висновки 48 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ: 52 Додаток

Економічна суть грошових коштів та їх потоків як об’єкт дослідження на підприємствах харчової промисловості

Зміст Вступ 3 Розділ I Економічна суть грошових коштів та їх потоків як об’єкт дослідження на підприємствах харчової промисловості 4 1.1 Сутність грошових розрахунків за їх функціональною роллю 4 1.2 Класифікація грошових розрахунків підприємств харчової промисловості 7 Розділ II. Методика обліку грошових коштів 10 2.1 Облік касових операцій 11 2.1.1 Загальні принципи побудови обліку касових операцій 11 2.1.2 Методика обліку касових операцій 14 2.2 Облік грошових коштів на поточних рахунках у банках 17 2.2.1 Методика обліку грошових коштів на поточних рахунках у банках 17 Висновки 27 Список використаної літератури 30 Додатки 31

АУДИТ КАСОВИХ ОПЕРАЦІЙ

ВСТУП 3 Розділ 1. Грошові кошти, як основа аудиту касових операцій 5 1.1. Сутність грошових коштів 5 1.2. Нормативне регулювання касових операцій 8 Розділ 2. Аудит касових операцій 11 2.1. Методика аудиту касових операцій ТОВ "Фенікс" 11 2.2. Аудит касових операцій на ТОВ "Фенікс" 22 Розділ 3. Удосконалення обліку касових операцій як основа покращення проведення аудиту 28 ВИСНОВКИ 33 Список використаної літератури 37 ДОДАТКИ 41

Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5 1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5 1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10 1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23 2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28 3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28 3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34 3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

ВСТУП ... 4 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15 1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21 РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31 2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31 2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48 2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70 РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88 3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88 3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114 ДОДАТКИ 120

Аудит розрахунково-касових операцій

ПЛАН ВИСНОВОК 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АУДИТУ РОЗРАХУНКОВО-КАСОВИХ ОПЕРАЦІЙ У БАНКУ 1.1 Сутність та види аудиту 1.2 Юридичне регулювання аудиту розрахунково-касових операцій 1.3 Порядок проведення внутрішньобанківського аудиту та оформлення результатів перевірки 2 ОРГАНІЗАЦІЯ КОНТРОЛЮ З ГРОШОВИМИ КОШТАМИ 2.1 Аудит каси й касових операцій 2.2 Аудит розрахункових операції 2.3 Аудит операцій на рахунках у банку 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 3.1 Професійна етика аудитора 3.2 Способи підвищення якості банківського аудита ВИСНОВОК

Територіальна організація харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5 Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8 Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11 Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Бухгалтерський облік касових операцій

Вступ Розділ 1. Облік касових операцій Розділ 2. Порядок документування касових операцій Розділ 3. Комп’ютеризація обліку касових операцій Розділ 4. Аудит готівково-розрахункових операцій Висновки Список використаної літератури

Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)

Вступ 3 Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5 1.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 5 1.2 Інтегральна оцінка фінансового стану підприємства 10 1.3 Діагностика банкрутства підприємства 15 1.4 Економічна сутність основних фондів 28 Розділ 2. Аналіз ефективності використання основних фондів ЗАТ „Фудс Компані” 32 2.1 Аналіз основних показників ефективності використання виробничих фондів підприємства 32 2.2 Резерви підвищення ефективності використовування основних засобів харчової галузі промисловості 39 Висновки 48 Список використаної літератури 50 Додатки 52-60 Основна мета даної роботи полягає у дослідженні ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості. Об`єкт дослідження – ефективність виробництва на підприємствах харчової промисловості у сучасних умовах. Предмет дослідження – аналіз ефективності використання основних фондів і виробничих потужностей підприємства харчової промисловості. Курсова робота складається із вступу, основної частини та висновків. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, визначаються мета, завдання, об’єкт та предмет дослідження. Основна частина присвячена дослідженню поставленої проблеми. У висновках сформульовано основні результати дослідження.

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)

Вступ 4 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40 Висновки і пропозиції 49 Список використаної літератури 52 Додатки 55