институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аудит виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості

Каталог пособий и учебных материалов | Архитектура | Реферат | Страниц: 40 | Год: 2005 | Размер: 44 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Аудит виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості

ВСТУП 2 1.Теоретичні аспекти аудиту виробничих запасів на підприємстві в сучасних умовах господарювання. 5 1.1. Суть запасів, їх класифікація та методи обліку 5 1.2 Нормативна база аудиту виробничих запасів. 10 2.Аудит виробничих запасів на ВАТ”Руна” 20 2.1. Загальна господарська характеристика ВАТ”Руна” 20 2.2. Аудит виробничих запасів ВАТ ”Руна” 22 3.Вдосконалення організації аудиту виробничих запасів на підприємстві 30 ВИСНОВКИ 38 Список використаноі літератури. 41
Cмотрите также:
Аудит виробничих запасів

Вступ 3 1. Мета і завдання аудиту виробничих запасів 4 2. Нормативна база аудиту виробничих запасів 7 3. Предметна область аудиторського досліджень 14 4. Проведення аудиту виробничих запасів 22 4.1. Програма аудиту виробничих запасів 23 4.2. Перевірка стану збереження запасів 24 4.3. Перевірка повноти оприбуткування, правильності списання, оцінки та обліку запасів 26 4.4. Списання виробничих запасів 29 4.5. Перевірка дотримання податкового законодавства 32 Висновок 37 Список використаної літератури 39 Мета роботи. Описати процес аудиту виробничих запасів. Предметом дослідження курсової роботи являється аудит виробничих запасів підприємства.

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

ВСТУП ... 4 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15 1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21 РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31 2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31 2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48 2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70 РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88 3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88 3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114 ДОДАТКИ 120

Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)

Вступ 3 Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5 1.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 5 1.2 Інтегральна оцінка фінансового стану підприємства 10 1.3 Діагностика банкрутства підприємства 15 1.4 Економічна сутність основних фондів 28 Розділ 2. Аналіз ефективності використання основних фондів ЗАТ „Фудс Компані” 32 2.1 Аналіз основних показників ефективності використання виробничих фондів підприємства 32 2.2 Резерви підвищення ефективності використовування основних засобів харчової галузі промисловості 39 Висновки 48 Список використаної літератури 50 Додатки 52-60 Основна мета даної роботи полягає у дослідженні ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості. Об`єкт дослідження – ефективність виробництва на підприємствах харчової промисловості у сучасних умовах. Предмет дослідження – аналіз ефективності використання основних фондів і виробничих потужностей підприємства харчової промисловості. Курсова робота складається із вступу, основної частини та висновків. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, визначаються мета, завдання, об’єкт та предмет дослідження. Основна частина присвячена дослідженню поставленої проблеми. У висновках сформульовано основні результати дослідження.

ОБЛІК ТА АУДИТ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ

ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ 8 1.1. Економічна сутність виробничих запасів та їх класифікація 8 1.2. Сучасні методи оцінки вибуття запасів 19 1.3. Нормативне забезпечення обліку виробничих запасів 21 1.4. Міжнародні аспекти обліку виробничих запасів 23 РОЗДІЛ 2. МЕТОДИЧНІ ПОЛОЖЕННЯ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ТА АУДИТУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ НА ПРИКЛАДІ ТОВ “ЕКСПРЕС” 28 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 28 2.2. Документування обліку виробничих запасів на підприємстві 37 2.3. Синтетичний та аналітичний облік надходження та використання виробничих запасів 45 2.4. Інвентаризація виробничих запасів та облік її результатів 47 2.5. Організація та методика аудиту виробничих запасів 50 2.6. Оформлення результатів аудиту виробничих запасів 78 РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОБЛІКУ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ 84 3.1. Організація аналітичної роботи на підприємстві 84 3.2. Автоматизація обліку виробничих запасів 90 3.3. Оцінка ефективності рекомендацій з удосконалення використання виробничих запасів 97 ВИСНОВКИ 99 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 102

Територіальна організація харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5 Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8 Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11 Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5 1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5 1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10 1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23 2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28 3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28 3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34 3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)

Вступ 4 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40 Висновки і пропозиції 49 Список використаної літератури 52 Додатки 55

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39 Висновки і пропозиції 48 Список використаної літератури 51 Додатки 54

Облік та аудит виробничих запасів підприємства, аналіз їх використання

АНОТАЦІЯ РЕФЕРАТ Доповідь Роздатковий матеріал Вступ 5 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ 8 1.1. Економічний зміст виробничих запасів 8 1.2. Класифікація і оцінка виробничих запасів в обліку 12 1.3. Критичний аналіз нормативно-правової та спеціальної літератури з питань обліку, аналізу і аудиту виробничих запасів 23 Висновки до розділу 1. 25 РОЗДІЛ 2. МЕТОДИКА ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ 27 2.1. Загальна техніко - економічна характеристика підприємства TOB „Назва" 27 2.2. Організація обліку наявності, руху та збереження виробничих запасів на місцях їх зберігання 33 2.2. Аналітичний облік виробничих запасів 41 2.3. Синтетичний облік виробничих запасів 47 2.4. Організації та методології обліку виробничих запасів в умовах застосування АРМ 57 Висновки до розділу 2. 61 РОЗДІЛ 3 АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ 63 3.1. Завдання та побудова аналізу використання виробничих запасів 63 3.2. Факторний аналіз використання виробничих запасів 71 3.3. Аналіз ефективності використання виробничих запасів 75 РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА АУДИТУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ 83 4.1. Організація проведення аудиту виробничих запасів 83 4.2. Методика проведення аудиту виробничих запасів 90 4.3. Складання аудиторського висновку аудиту виробничих запасів 100 Висновки та пропозиції 104 Список використаної літератури 108 Додатки 113-128