институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: АНАЛІЗ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ( НА ПРИКЛАДІ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНОГО ЗАВОДУ)

Каталог пособий и учебных материалов | Психология клиническая | Реферат | Страниц: 34 | Год: 2005 | Размер: 61 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

АНАЛІЗ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ( НА ПРИКЛАДІ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНОГО ЗАВОДУ)

Вступ 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ВИРОБНИЦТВА 5 1.1. Економічна модель беззбитковості виробництва 5 1.2. Бухгалтерська модель беззбитковості виробництва 7 1.3. Математична інтерпретація беззбитковості 9 1.4. Аналіз взаємозв’язку “витрати-обсяг-прибуток” в умовах багатопродуктивного виробництва 13 1.5. Припущення при використанні аналізу беззбитковості 14 РОЗДІЛ 2. ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ АНАЛІЗУ БЕЗЗБИТКОВОСТІ 16 2.1. Графічний аналіз беззбитковості 16 2.2. Аналіз чутливості критичних співвідношень 19 РОЗДІЛ 3. ЗАСТОСУВАННЯ АНАЛІЗУ БЕЗЗБИТКОВОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНОГО ЗАВОДУ 22 Висновки 32 Список використаної літератури 34
Cмотрите также:
„ФІНАНСОВИЙ СТАН ПІДПРИЄМСТВА” (на прикладі ДП „Житомирський лікеро-горілчаний завод”)

ЗМІСТ ВСТУП …………………………………………………………………….3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ ТА АНАЛІЗУ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА ……........................................5 1.1. Сутність фінансового стану підприємства та факторів впливу на нього………………………………………………………………………………..5 1.2. Методики оцінки фінансового стану підприємства…………..….9 1.3. Інформаційне забезпечення оцінки фінансового стану підприємства……………………………………………………………………..28 РОЗДІЛ II. АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОГО СТАНУ ДП „ЖИТОМИРСЬКИЙ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД”………………....36 2.1. Фінансово-економічні проблеми підприємств лікеро-горілчаної галузі ……………………………………………………………………………..36 2.2. Організаційно-економічна характеристика ДП „Житомирський лікеро-горілчаний завод” …………………………………………………….....39 2.3. Аналіз фінансового стану підприємства ………………………...47 РОЗДІЛ III. НАПРЯМИ ПОКРАЩЕННЯ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ДП „ЖИТОМИРСЬКИЙ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД ”....59 3.1. Факторний аналіз прибутковості підприємства ….......................59 3.2. Аналіз управління оборотним капіталом підприємства ……….65 3.3. Шляхи зміцнення фінансового стану підприємства …………...73 РОЗДІЛ IV. ОХОРОНА ПРАЦІ НА ДП „ЖИТОМИРСЬКИЙ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД”....................................................................75 4.1. Організація служби охорони праці на підприємстві........................76 4.2. Аналіз умов праці на робочому місці технолога ДП „Житомирський лікеро-горілчаний завод”.........................................................83 4.3. Пропозиції по поліпшенню умов з охорони праці на підприємстві..85 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ………………………………….........87 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………….........90 ДОДАТКИ

Виховна та освітня діяльність Чернігівського колегіуму (1700 – 1786)

Зміст Вступ 3 1. Виникнення та діяльність Чернігівського колегіуму 5 1.2. Заснування Чернігівського колегіуму 5 1.2. Система управління в колегіумі 10 2. Виховна та освітня діяльність Чернігівського колегіуму (1700 – 1786) 14 2.1. Викладання предметів, навчальні програми 14 2.2. Склад учнів Чернігівського колегіуму та організація навчального процесу 21 2.3. Виховні традиції колегіуму 25 3. Просвітницька діяльність вихованців колегіуму та їх вклад в розвиток науки 30 Висновки 35 Список використаної літератури 36

Виховна та освітня діяльність Чернігівського колегіуму (1700 – 1786)

Зміст Вступ 3 1. Виникнення та діяльність Чернігівського колегіуму 5 1.2. Заснування Чернігівського колегіуму 5 1.2. Система управління в колегіумі 10 2. Виховна та освітня діяльність Чернігівського колегіуму (1700 – 1786) 14 2.1. Викладання предметів, навчальні програми 14 2.2. Склад учнів Чернігівського колегіуму та організація навчального процесу 21 2.3. Виховні традиції колегіуму 25 3. Просвітницька діяльність вихованців колегіуму та їх вклад в розвиток науки 30 Висновки 35 Список використаної літератури 36

Організація продажу лікеро-горілчаної продукції на роздрібному торговельному підприємстві

ЗМІСТ Вступ 3 1. СУТНІСТЬ ТА ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 5 2. ОСНОВНІ МЕТОДИ ТА ФОРМИ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ НА РОЗДРІБНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 11 3. ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ТОВАРІВ ТА ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПОКУПЦІВ ТД „ВАЛЕНСІЯ” 18 4. АНАЛІЗ ПРОДАЖУ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ НА ТОРГОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ТД „ВАЛЕНСІЯ” 23 5. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОДАЖУ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ 35 Висновок 41 Використана література 44 Додатки 46 Метою курсової роботи є: 1. Визначити основні завдання комерційної діяльності роздрібного торговельного підприємства, основні методи та форми продажу товарів. 2. Проаналізувати основні підходи до формування асортименту товарів та процесу обслуговування покупців, продажу лікеро-горілчаних виробів. 3. Надати оцінку ефективності продажу лікеро-горілчаних виробів. Об’єктом дослідження виступає організація продажу лікеро-горілчаної продукції. Предметом дослідження є комерційна діяльність роздрібного торговельного підприємства.

План рекламної кампанії (на прикладі підприємства горілчаного виробництва)

1. Резюме для керівництва 3 2. Огляд маркетингової ситуації у цільовому сегменті ринку 4 3. Стратегія і тактика рекламної кампанії 7 4. Рекламний менеджмент у засобах масової інформації 8 Список літератури 9

Соціально-економічна характеристика промислового підприємства заводу Ілліча

Зміст 2 Вступ 3 1. Основні напрямки діяльності заводу ім. Ілліча 5 1.1. Аглодоменне виробництво 6 1.2. Виробництво стали 8 1.3. Виробництво листового прокату 9 1.4. Виробництво труб і балонів 10 1.5. Наука і виробництво 11 1.6. Аграрний комплекс 12 1.7. Соціальний розвиток комбінату 12 2. Географічне положення заводу 14 2.1. Транспортно-географічне положення підприємства 14 2.2. Оцінка наявності ринку продукції і праці 14 3. Історія виникнення і розвитку заводу 17 4. Сучасний стан економіки заводу Ілліча 19 5. Проблеми і перспективи розвитку заводу Ілліча 24 Висновки 26

Обробка та підготовка інформації для аналізу беззбитковості діяльності

Вступ 3 1. Поняття точки беззбитковості 4 2. Теоретичні дані аналізу беззбитковості 7 3. Проведення комплексного аналізу беззбитковості на основі типового для українського підприємства набору вихідних даних 15 Висновки 22 Список використаної літератури 23

Аспекти моделювання беззбитковості підприємства

План: 1. Теоретичні аспекти моделювання беззбитковості підприємства 2. Зовнішнє нормативне забезпечення прибутковості діяльності підприємства 3. Внутрішнє нормативне забезпечення прибутковості діяльності підприємства 4. Аналітичні розрахунки та моделі беззбитковості підприємства 5. Порівняльна оцінка здійснених розрахунків 6. Економічна ефективність виконаних досліджень

Загальна характеристика регіонів.

Зміст Вступ 3 1 Теоретичні відомості 4 2.1 Аналіз і оцінка природно-ресурсного і соціально-економічного потенціалу Чернігівського регіону 9 2.2.1 Природно-ресурсний потенціал регіону 9 2.2.2 Людський потенціал 10 2.2.3 Науково-технічний потенціал 10 2.2.4 Виробничий потенціал 11 2.2 Темпи, пропорції і структура господарського комплексу 11 2.3 Аналіз розвитку і розміщення основних галузей господарського комплексу 12 2.3.1 Промисловість 12 2.3.2 Агропромисловий комплекс. 14 2.3.3 Транспорт і зв’язок. 15 2.4 Аналіз розвитку і розміщення соціальної сфери. Життєвий рівень. 16 2.5 Зовнішньоекономічна діяльність 17 2.6 Порівняння Чернігівського регіону з іншими регіонами України 17 Література 20 Додаток А 21 Додаток Б 23 Додаток В 24 Додаток Г 27

Загальна характеристика регіонів.

Зміст Вступ 3 1 Теоретичні відомості 4 2.1 Аналіз і оцінка природно-ресурсного і соціально-економічного потенціалу Чернігівського регіону 9 2.2.1 Природно-ресурсний потенціал регіону 9 2.2.2 Людський потенціал 10 2.2.3 Науково-технічний потенціал 10 2.2.4 Виробничий потенціал 11 2.2 Темпи, пропорції і структура господарського комплексу 11 2.3 Аналіз розвитку і розміщення основних галузей господарського комплексу 12 2.3.1 Промисловість 12 2.3.2 Агропромисловий комплекс. 14 2.3.3 Транспорт і зв’язок. 15 2.4 Аналіз розвитку і розміщення соціальної сфери. Життєвий рівень. 16 2.5 Зовнішньоекономічна діяльність 17 2.6 Порівняння Чернігівського регіону з іншими регіонами України 17 Література 20 Додаток А 21 Додаток Б 23 Додаток В 24 Додаток Г 27