институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аудит касових операцій на підприємництва харчової промисловості

Каталог пособий и учебных материалов | Архитектура | Реферат | Страниц: 50 | Год: 2005 | Размер: 45 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Аудит касових операцій на підприємництва харчової промисловості

Вступ 3 1. Теоретичні основи аудиту в умовах ринкових відносин 6 1.1 Суть аудиту, історичні аспекти розвитку і становлення його в Україні 6 1.2 Система норм аудиту в Україні 15 1.3. Особливості нормативної бази готівково-розрахункових операцій 27 2.Аудит касових операцій на ВАТ”Руна”. 30 2.1 Економічна характеристика підприємства. 30 2.2 Порядок проведення аудиту касових операцій на підприємстві . 32 Висновки 48 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ: 52 Додаток
Cмотрите также:
АУДИТ КАСОВИХ ОПЕРАЦІЙ

ВСТУП 3 Розділ 1. Грошові кошти, як основа аудиту касових операцій 5 1.1. Сутність грошових коштів 5 1.2. Нормативне регулювання касових операцій 8 Розділ 2. Аудит касових операцій 11 2.1. Методика аудиту касових операцій ТОВ "Фенікс" 11 2.2. Аудит касових операцій на ТОВ "Фенікс" 22 Розділ 3. Удосконалення обліку касових операцій як основа покращення проведення аудиту 28 ВИСНОВКИ 33 Список використаної літератури 37 ДОДАТКИ 41

Економічна суть грошових коштів та їх потоків як об’єкт дослідження на підприємствах харчової промисловості

Зміст Вступ 3 Розділ I Економічна суть грошових коштів та їх потоків як об’єкт дослідження на підприємствах харчової промисловості 4 1.1 Сутність грошових розрахунків за їх функціональною роллю 4 1.2 Класифікація грошових розрахунків підприємств харчової промисловості 7 Розділ II. Методика обліку грошових коштів 10 2.1 Облік касових операцій 11 2.1.1 Загальні принципи побудови обліку касових операцій 11 2.1.2 Методика обліку касових операцій 14 2.2 Облік грошових коштів на поточних рахунках у банках 17 2.2.1 Методика обліку грошових коштів на поточних рахунках у банках 17 Висновки 27 Список використаної літератури 30 Додатки 31

Аудит розрахунково-касових операцій

ПЛАН ВИСНОВОК 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АУДИТУ РОЗРАХУНКОВО-КАСОВИХ ОПЕРАЦІЙ У БАНКУ 1.1 Сутність та види аудиту 1.2 Юридичне регулювання аудиту розрахунково-касових операцій 1.3 Порядок проведення внутрішньобанківського аудиту та оформлення результатів перевірки 2 ОРГАНІЗАЦІЯ КОНТРОЛЮ З ГРОШОВИМИ КОШТАМИ 2.1 Аудит каси й касових операцій 2.2 Аудит розрахункових операції 2.3 Аудит операцій на рахунках у банку 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 3.1 Професійна етика аудитора 3.2 Способи підвищення якості банківського аудита ВИСНОВОК

Територіальна організація харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5 Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8 Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11 Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Бухгалтерський облік касових операцій

Вступ Розділ 1. Облік касових операцій Розділ 2. Порядок документування касових операцій Розділ 3. Комп’ютеризація обліку касових операцій Розділ 4. Аудит готівково-розрахункових операцій Висновки Список використаної літератури

ОБЛІК КАСОВИХ ОПЕРАЦІЙ

ВСТУП 3 Розділ 1. Грошові кошти, як основа касових операцій 5 1.1. Сутність грошових коштів 5 1.2. Нормативне регулювання касових операцій 8 Розділ 2. Облік касових операцій 11 2.1. Бухгалтерські рахунки обліку касових операцій 11 2.2. Документування касових операцій 16 2.3. Ліміт залишку готівки в касі 21 2.4. Інвентаризація каси 23 2.5. Надходження та видача готівки з каси 28 Розділ 3. Удосконалення обліку касових операцій 34 ВИСНОВКИ 39 Список використаної літератури 42

Облік касових операцій

ВСТУП 3 Розділ 1. Грошові кошти, як основа касових операцій 5 1.1. Сутність грошових коштів 5 1.2. Нормативне регулювання касових операцій 8 Розділ 2. Облік касових операцій 11 2.1. Бухгалтерські рахунки обліку касових операцій 11 2.2. Документування касових операцій 16 2.3. Ліміт залишку готівки в касі 21 2.4. Інвентаризація каси 23 2.5. Надходження та видача готівки з каси 28 Розділ 3. Удосконалення обліку касових операцій 34 ВИСНОВКИ 39 Список використаної літератури 42

Економічна сутність аудиту касових операцій

ЗМІСТ стор. Завдання на роботу 2 Вступ 4 Розділ 1 Економічна сутність аудиту касових операцій в національній та іноземній валюті та характеристика джерел його проведення 1.1. Актуальність та економічна доцільність проведення аудиту касових операцій в національній та іноземній валюті в сучасних умовах господарювання 6 1.2. Огляд нормативних документів, що регламентують порядок обліку і аудиту касових операцій в національній та іноземній валюті 8 1.3. Огляд методів, що використовуються в аудиторській практиці касових операцій 14 Розділ 2. Техніко-економічна характеристика шахти „РОДІНА” та оцінка його фінансового стану. 2.1. Характеристика підприємства, оцінка техніко-економічних показників його діяльності та перспектив розвитку 19 2.2. Оцінка фінансового стану шахти „РОДІНА” 23 Розділ 3 Аудит касових операцій в національній та іноземній валюті 3.1. Організаційні принципи та методика проведення аудиту касових операцій в національній та іноземній валюті 25 3.2. Аудит касових операцій в національній та іноземній валюті на підприємстві 30 3.3. Аудит інвентаризації каси 33 3.4.Перевірка відображення касових операцій в національній та іноземній валюті в регістрах обліку та звітності шахти „РОДІНА” 35 Розділ 4 Узагальнення результатів аудиторської перевірки касових операцій в національній та іноземній валюті 39 Висновки 48 Список використаних джерел 50 Додатки 53

Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України

Вступ 3 1. ЗНАЧЕННЯ ТА СТРУКТУРА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇЇ МІСЦЕ В ГОСПОДАРСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ 5 2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 10 3. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 15 4. ВНУТРІШНЯ ТА ЗОВНІШНЯ ТОРГІВЛЯ ПРОДУКЦІЄЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 29 5. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ І РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ 33 Висновки і пропозиції 44 Література 46 Додатки 47-48 Темою курсової роботи є „Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України”. Метою роботи є дослідження сучасного стану харчової промисловості України, проблем та перспектив її розвитку. Предметом дослідження є економічні відносини, що виникають між суб’єктами ринку в харчовій індустрії. Об’єктом дослідження виступає харчова індустрія України. Хронологічними межами роботи є 1990-2006 роки. Інформаційну базу роботи становлять статистичні матеріали Державного комітету статистики України, Міністерства аграрної політики України, інформаційні звіти інших міністерств та відомств, науково-дослідних інститутів, центрів і фондів, підприємств харчової промисловості, а також інформаційні матеріали, опубліковані в періодичних виданнях