институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Удосконалення організаційної структури управління на підприємстві.

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Диплом | Страниц: 129 | Год: 2007 | Размер: 186 кб. | Стоимость: 325 грн. | Смотреть | Купить

Удосконалення організаційної структури управління на підприємстві.

Вступ...........................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні основи поняття організаційної структури
управління підприємством............6
1.1. Класифікація, статика і динаміка організації...........6
1.2. Зміст та створення оптимальної структури підприємства........12
1.2.1. Основні положення оптимальної структури підприємства........12
1.2.2. Створення оптимальної структури підприємства........................14
1.3. Проектування організаційної структури підприємств
різних типів.........21
Розділ 2. Техніко-економічна характеристика діяльності
ВАТ Хлібодар ........................................................................................36
2.1. Історична довідка та організаційно-правова форма...............................36
2.2. Потужність та асортимент продукції.......................................................39
2.3. Основні показники діяльності...................................................................41
2.4. Сировинна база та збут продукції.............................................................43
2.5. Схема управління підприємством.............................................................46
2.6. Інфраструктура підприємства....................................................................47
2.7. Виробнича структура підприємства..........................................................50
2.8. Організація основного процесу виробництва та технологія...................51
Розділ 3. Аналіз основних аналітико-економічних показників
діяльності ВАТ Хлібодар та системи організаційного
управління на підприємстві .....................................................................60
3.1. Аналіз основних показників роботи підприємства.................................60
3.2. Аналіз фінансового стану підприємства..................................................63
3.2.1. Аналіз фінансової стійкості............................................................63
3.2.2. Аналіз ліквідності та платоспроможності.....................................65
3.2.3. Аналіз рентабельності.....................................................................69
3.3. Комплексне дослідження та аналіз системи організаційного
управління на підприємстві.......................................................................71
Розділ 4. Удосконалення системи організаційного управління
на підприємстві..........................................................................................80
4.1. Основні проблеми, пов язані з ефективністю системи
управління на підприємстві.......................................................................80
4.2. Пропозиції щодо вдосконалення організаційного управління
на підприємстві...........................................................................................83
4.3. Вплив запропонованих пропозицій на результати діяльності
підприємства...............................................................................................88
Висновки і пропозиції...............................................................................................91
Список використаної літератури..............................................................................95
Додатки.....................................................................................................................100


Cмотрите также:
Організаційне проектування структури управління підприємством

Вступ Розділ 1. Організаційна структура підприємства 1.1. Класифікація, статика і динаміка організації 1.2. Зміст та створення оптимальної структури підприємства 1.3. Проектування організаційної структури підприємств різних типів Розділ 2. Характеристика організаційної структури управління ВАТ “Агробуд” 2.1. Коротка характеристика виробничої діяльності підприємства 2.2. Система управління підприємством 2.3. Оцінка ефективності управління на ВАТ “Агробуд” Розділ 3. Основні напрямки удосконалення організаційної структури ВАТ “Агробуд” 3.1. Способи оцінки та аналізу організаційної структури управління на ВАТ “Агробуд” 3.2. Методи побудови ефективної організаційної структури управління на ВАТ “Агробуд” 3.3. Деякі напрямки удосконалення організаційної структури управління підприємства Висновки Список використаної літератури Додатки

Структура управления

Вступ 3 1. Сутність і значення раціональної організаційної структури управління для підвищення ефективності виробництва. 5 1.1. Особливості організаційною структурою управління 5 1.2. Побудова організаційної структури управління 7 2. Види організаційних структур управління виробництвом і їхньою характеристикою. 9 3. Формування структури управління підприємством на основі концепції диверсифікації 18 3.1. Характеристика конкретного підприємства. 18 3.2. Аналіз організаційної структури управління підприємством . 19 3.3. Пропозиції щодо удосконалення існуючої структури управління 23 Висновок 32 Література 34

Організаційна структура управління та її проектування в організаціях

Вступ 3 Розділ 1. Сутність та визначення організаційної структури управління 5 1.1 Розуміння структури організації та організаційної структури управління 5 1.2 Місце організаційної структури в системі організації 8 1.3 Вплив організаційної структури на діяльність всієї організації 11 Розділ 2. Аналіз організаційної структури управління функціонування підприємства 12 2.1 Характеристика підприємства 12 2.2 Аналіз організаційної структури управління, що використовується в організації 15 2.3 Пропозиції по удосконаленню організаційної структури управління 22 Розділ 3. Проектування нової організаційної структури управління 26 3.1 Обгрунтування та вибір методу проектування нової організаційної структури управління 26 3.2 Проектування нової організаційної структури управління підприємства 26 Висновки та пропозиції 29 Література 31 Додаток А 32 Додаток В 33

Організаційне проектуваня структури управління підприємством

Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи поняття організаційної структури управління підприємством 5
1.1. Класифікація, статика і динаміка організації 5
1.2. Зміст та створення оптимальної структури підприємства
1.3. Проектування організаційної структури підприємств різних типів
РОЗДІЛ 2. Аналіз системи організаційного управління на підприємстві 14
2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства
2.2. Аналіз основних показників роботи підприємства 18
2.3. Комплексне дослідження та аналіз системи організаційного управління на підприємстві 21
РОЗДІЛ 3. Удосконалення системи організаційного управління на підприємстві 30
3.1. Основні проблеми, пов язані з ефективністю системи управління на підприємстві 30
3.2. Пропозиції щодо вдосконалення організаційного управління на підприємстві 33
ВИСНОВКИ
Список використаної літератури
ДОДАТКИ 47


Сучасні типи організаційної структури підприємства.(на прикладі)

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИВЧЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ПІДПРИЄМСТВА 4 1.1. Сутність організаційної структури підприємства 4 1.2. Типи організаційних структур управління 7 2. ІНСТРУМЕНТИ АНАЛІЗУ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ 18 2.1. Методи управління організацією 18 2.2. Принципи формування організаційних структур управління 26 3. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ПІДПРИЄМСТВА (на прикладі ЗАТ "Назва") 28 3.1. Аналіз організаційної структури підприємства 28 3.2. Напрямки вдосконалення організаційної структури 34 ВИСНОВКИ 42 ЛІТЕРАТУРА 43 ДОДАТКИ 45

Дати повний опис організаційної структури підприємства (на прикладі під-ва)

ВСТУП 3 1. ВИВЧЕННЯ ІСНУЮЧОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ПІДПРИЄМСТВА 4 2. ПЕРЕЛІК ПОСАДОВИХ ОБОВЯЗКІВ ВІДДІЛІВ 6 3. МОДЕЛЮВАННЯ НОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 10 4. ЗАВДАННЯ ТА ФУНКЦІЇ ВІДДІЛІВ ЗМОДЕЛЬОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇНОЇ СТРУКТУРИ 15 ВИСНОВКИ 19 ЛІТЕРАТУРА 20 Об'єкт дослідження – організаційна структура управління ТОВ «__». Метою роботи є детальне вивчення особливостей організаційної структури підприємства, підготовка практичних рекомендацій щодо формування організаційно-економічного механізму управління і підвищення ефективності організаційної структури промислового підприємства

Удосконалення організаційної структури управління на підприємстві

Вступ...........................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні основи поняття організаційної структури
управління підприємством............6
1.1. Класифікація, статика і динаміка організації...........6
1.2. Зміст та створення оптимальної структури підприємства........12
1.2.1. Основні положення оптимальної структури підприємства........12
1.2.2. Створення оптимальної структури підприємства........................14
1.3. Проектування організаційної структури підприємств
різних типів.........21
Розділ 2. Техніко-економічна характеристика діяльності
ВАТ Хлібодар ........................................................................................36
2.1. Історична довідка та організаційно-правова форма...............................36
2.2. Потужність та асортимент продукції.......................................................39
2.3. Основні показники діяльності...................................................................41
2.4. Сировинна база та збут продукції.............................................................43
2.5. Схема управління підприємством.............................................................46
2.6. Інфраструктура підприємства....................................................................47
2.7. Виробнича структура підприємства..........................................................50
2.8. Організація основного процесу виробництва та технологія...................51
Розділ 3. Аналіз основних аналітико-економічних показників
діяльності ВАТ Хлібодар та системи організаційного
управління на підприємстві .....................................................................60
3.1. Аналіз основних показників роботи підприємства.................................60
3.2. Аналіз фінансового стану підприємства..................................................63
3.2.1. Аналіз фінансової стійкості............................................................63
3.2.2. Аналіз ліквідності та платоспроможності.....................................65
3.2.3. Аналіз рентабельності.....................................................................69
3.3. Комплексне дослідження та аналіз системи організаційного
управління на підприємстві.......................................................................71
Розділ 4. Удосконалення системи організаційного управління на підприємстві..........................................................................................80
4.1. Основні проблеми, пов язані з ефективністю системи
управління на підприємстві.......................................................................80
4.2. Пропозиції щодо вдосконалення організаційного управління
на підприємстві...........................................................................................83
4.3. Вплив запропонованих пропозицій на результати діяльності
підприємства...............................................................................................88
Висновки і пропозиції...............................................................................................91
Список використаної літератури..............................................................................95
Додатки.....................................................................................................................100

Удосконалення організаційної структури управління підприємства туристської сфери

Вступ 3 1. Організаційна структура підприємства і її формування: теоретичний аспект 5 1.1. Типи структур організацій 5 1.2. Організаційна модель системи управління. Подолання зростаючої складності управління 8 1.3. Склад системи управління 10 1.4. Структура і компетенція органів управління акціонерним товариством 11 2. Організаційна структура АТЗТ «Турсвіт» 15 2.1. Організаційна структура управління 15 3. Шляхи удосконалення структури управління підприємства 21 3.1. Розробка організаційного механізму взаємодії і співпраці в управлінні процесами 21 3.2. Реорганізація підприємства у рамках удосконалення його організаційної структури 27 Висновки 36 Список літератури 38

ОРГАНІЗАЦІЙНІ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи поняття організаційної структури управління підприємством 5 1.1. Класифікація, статика і динаміка організації 5 1.2. Зміст та створення оптимальної структури підприємства 11 1.2.1. Основні положення оптимальної структури підприємства 11 1.2.2. Створення оптимальної структури підприємства 13 1.3. Проектування організаційної структури підприємств різних типів 20 Розділ 2. Техніко-економічна характеристика діяльності ВАТ "Хлібодар" 34 2.1. Історична довідка та організаційно-правова форма 34 2.2. Основні показники діяльності 35 2.3. Схема управління підприємством 38 2.4. Інфраструктура підприємства 39 2.5. Виробнича структура підприємства 42 Розділ 3. Удосконалення системи організаційного управління на підприємстві 44 3.1. Основні проблеми, пов'язані з ефективністю системи управління на підприємстві 44 3.2. Пропозиції щодо вдосконалення організаційного управління на підприємстві 47 3.3. Вплив запропонованих пропозицій на результати діяльності підприємства 52 Висновки 55 Список використаної літератури 58 ДОДАТКИ 61 Додаток А 61 Додаток Б 64 Додаток В 67 Додаток Д 69

УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ

ВСТУП 5 РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи поняття організаційної структури управління підприємством 8 1.1. Класифікація, статика і динаміка організації 8 1.2. Зміст та створення оптимальної структури підприємства 13 1.2.1. Основні положення оптимальної структури підприємства 13 1.2.2. Створення оптимальної структури підприємства 16 1.3. Проектування організаційної структури підприємств різних типів 23 1.3.1. Основні характеристики організаційної структури 23 1.3.2. Лінійна організаційна структура управління 27 1.3.3. Функціональна організаційна структура управління 28 1.3.4. Комбіновані організаційні структура управління 29 РОЗДІЛ 2. Техніко-економічна характеристика діяльності ВАТ „Хлібодар” 38 2.1. Історична довідка та організаційно-правова форма 38 2.2. Потужність та асортимент продукції 40 2.3. Основні показники діяльності 42 2.4. Сировинна база та збут продукції 44 2.5. Схема управління підприємством 47 2.6. Інфраструктура підприємства 48 2.7. Виробнича структура підприємства 51 2.8. Організація основного процесу виробництва та технологія 52 РОЗДІЛ 3. Аналіз основних аналітико-економічних показників діяльності ВАТ „Хлібодар” та системи організаційного управління на підприємстві 62 3.1. Аналіз основних показників роботи підприємства 62 3.2. Аналіз фінансового стану підприємства 65 3.2.1. Аналіз фінансової стійкості 65 3.2.2. Аналіз ліквідності та платоспроможності 67 3.2.3. Аналіз рентабельності 71 3.3. Комплексне дослідження та аналіз системи організаційного управління на підприємстві 73 РОЗДІЛ 4. Удосконалення системи організаційного управління на підприємстві 82 4.1. Основні проблеми, пов’язані з ефективністю системи управління на підприємстві 82 4.2. Пропозиції щодо вдосконалення організаційного управління на підприємстві 85 4.3. Вплив запропонованих пропозицій на результати діяльності підприємства 90 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 93 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 97 ДОДАТКИ