институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Контрольна з кулінарії

Каталог пособий и учебных материалов | Кулинария | Контрольная | Страниц: 10 | Год: 2004 | Размер: 12 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Контрольна з кулінарії

1. Пояснити причини зниження якості страв з риби тривалого зберігання 3
2. Рекомендації з використання нерибних продуктів моря в харчуванні людини. Обґрунтувати їх, назвати асортимент нерибних продуктів моря, які використовуються у кулінарній практиці підприємств громадського харчування. 5
3. Харчова цінність сиру. Чому його рекомендують застосовувати в дієтичному харчуванні? Зміни білків, що відбуваються при одержанні сиру. 9
Література 11

Cмотрите также:
Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії

План. І. Загальна частина. ІІ. Основна частина. А) Товарознавча характеристика сировини для приготування соусів. Б) Організація робочого місця при приготуванні соусів. В) Обладнання, що використовується. Г) асортимент, технологія приготування страв, вимоги їх до якості. ІІІ. Розрахункова частина.. ІV. Графічна частина. V. Використана література.

Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв

Вступ 4 1. Теоретичне обґрунтування необхідності споживання грибів. Значення грибів у повсякденному житті 6 2. Асортимент, класифікація грибів 10 3. Харчова цінність грибів 16 4. Особливості технології виробництва продукції. Схеми технологічного процесу 22 5. Розробка технологічних карт (3 страви) 32 6. Дослідження якості страв з грибів (на прикладі вешенки звичайної) 37 Висновки 41 Література 44

Контрольна з культури України

Назва роботи Контрольна з культури України Розділ Культура Вид роботи Контрольна робота Кількість сторінок 6 Ціна 0 Зміст Архітектура Київської Русі. 2 "Місто Ярослава" у Києві. 3 Використана література 6

Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення

Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення 2 Контрольна робота №1. Абсолютні і відносні величини 8 Контрольна робота № 2. Зведення і групування статистичних даних. Ряди розподілу 10 Контрольна робота №3. Середні величини 17 Контрольна робота №4. Ряди динаміки 18 Задача 1 18 Задача 2 19 Контрольна робота №5. Індекси 21 Задача 1 21 Задача 2 21 Задача 3 22 Задача 4 22 Використана література 24

Нормування праці на підприємствах громадського харчування

ЗМІСТ Вступ 4 1. Характеристика підприємства громадського харчування і його економічних показників 6 2. Характеристика існуючої системи нормування і оплати праці, штатного упорядкування досліджуваному підприємстві 12 3. Вивчення і аналіз можливості використання технічних норм часу 18 4. Проект удосконалення розрахунку чисельності працівників виробництва і оплати їх праці 31 5. Соціально-економічна ефективність проекту 36 Висновки 38 Список використаних джерел 40 Додаток 1 41 Метою курсової роботи є висвітлення проблем, визначення етапів та методів дослідження, аналіз, фактичних показників, ефективності ресурсозабезпечення дослідного підприємства, визначення і обгрунтування певних пропозицій по її удосконаленню. В зв’язку з цим, у роботі вирішується ряд завдань: розгляд теоретичних питань організації і функціонування ресурсів в підприємстві громадського харчування; визначення організаційно-економічної характеристики досліджуваного підприємства; наводяться напрямки удосконалення роботи по підвищенню ефективності нормування праці на підприємствах громадського харчування. Об’єктом дослідження курсової роботи роботи обрані процеси нормування праці на ВАТ „Фабрика кулінарії” м. Києва, на матеріалах якого виконано аналіз та наведені шляхи підвищення ефективності управління нормуванням праці. Предмет дослідження – наукова та методична література, підручники та монографії українських і зарубіжних авторів, періодичні видання з питань функціонування системи управління нормуванням праці в підприємствах громадського харчування, економічного аналізу та менеджменту, психології та ефективності управління. Крім того, під час дослідження були використані статистичні дані та інформація, яка міститься у звітності досліджуваного підприємства, нормативні та законодавчі акти України, які регулюють питання функціонування підприємств громадського харчування.

Контрольна з інформатики

Контрольна з інформатики: 1)створення бази даних в access 2 mdb файлы 2)Презентація в power point - Створення таблиці із звіту в Access

Контрольна з макроекономіки

Назва роботи Контрольна з макроекономіки Розділ Макроекономіка Вид роботи Матеріал (Увага законодавча база застаріла) Кількість сторінок 18 Ціна 0 Зміст 1. Способи обчислення ВНП (ВВП). 2. Лаг і дії економічної політики. 3. Безробіття та його соціально-економічні наслідки. Закон Оукена

Контрольна робота «Статистика»

Контрольна робота «Статистика» 1 Варіант 2 3 Контрольна робота № 1. Натуральний баланс цукру в регіоні характеризується такими даними: (млн. т.): запаси на початок року – 4,6; вироблено – 32,1; спожито – 24,6, в тому числі у виробництві – 9,9, населенням – 14,7; вивезено за межі регіону – 12. За наведеними даними визначити: 3 1) запаси цукру на кінець року; 3 2) співвідношення спожитого і вивезеного цукру; 3 3) структуру споживання. Зробити висновки. 3 Розв’язання. 3 Контрольна робота № 2. Основні показники діяльності банків на кінець звітного періоду: 4 Розв’язання 4 Контрольна робота № 3 9 Якість землі в агрогосподарствах області характеризується даними: 9 Розв’язання 9 Контрольна робота № 4 10 Задача 1. Роздрібний товарообіг на душу населення в Україні за 1996 – 2001 рр. характеризується даними, грн.: 10 Розв’язання 10 Задача 2. Використовуючи взаємозв’язок показників динаміки, визначте рівні ряду (кількість дорожньо-транспортних пригод в Україні за 1996 – 2001 рр.) і відсутні в таблиці ланцюгові показники динаміки: 11 Розв’язання 12 Контрольна робота № 5 13 Задача 1. За наведеними даними визначте зведений індекс собівартості продукції (у %). Поясніть його економічний зміст. 13 Розв’язання 13 Розв’язання 14 Задача 3. В другому кварталі порівняно з першим товарооборот фірми зріс на 12%, а обсяг реалізованих товарів зменшився на 20%. Визначити, як змінились ціни (у %). 14 Розв’язання 14 Задача 4. За наведеними даними визначити індекс середньої трудоємкості (затрати праці на одиницю продукції) фіксованого складу і структурних зрушень. Пояснити їх зміст. 15 Розв’язання 15

Контрольна з світової економіки

Розділ Світова економіка Вид роботи Контрольна Кількість сторінок 19 Ціна 0 Зміст 1. Експортний потенціал України і перспективи його розвитку 3 2. Основні категорії міжнародних торговельних відносин, їх суть та взаємозв٬язок. 6 3. Вивіз капіталу, його форми й наслідки 8 4. Форми міжнародного кредитування 12 5. Види ліцензійних платежів 15 6. Іноземні інвестиції, їх значення та форми використання 16 Список використаної літератури 19

Правовий статус Державного Казначейства. Контрольна робота з дисципліни «Фінансове право»

Правовий статус Державного Казначейства. Контрольна робота з дисципліни «Фінансове право» Вступ 3 1. Засади діяльності Державного Казначейства України 4 2. Основні завдання Казначейства 6 3. Функції Казначейства 7 Висновки 11 Список використаної літератури 12