институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Процес розробки і створення операційної системи у сфері виробництва

Каталог пособий и учебных материалов | Материаловедение | Реферат | Страниц: 33 | Год: 2005 | Размер: 515 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Процес розробки і створення операційної системи у сфері виробництва

Вступ
Розділ 1. Процес розробки і створення операційної системи у сфері виробництва
Розділ 2. Виробництво і праця – основні поняття і зміст понять
Висновки
Список використаної літератури
Cмотрите также:
ПРОЦЕС РОЗРОБЛЕННЯ І СТВОРЕННЯ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В СФЕРІ ВИРОБНИТСТВА

ЗМІСТ 1. ПРОЦЕС РОЗРОБЛЕННЯ І СТВОРЕННЯ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В СФЕРІ ВИРОБНИТСТВА................................................................................ 1.1. Стратегічні рішення в сфері виробництва....................................... 1.2. Виробничі потужності, місцерозташування, проектні рішення.... 1.3. Проектування робіт і нормування праці.......................................... 1.4. Організація виробничого процесу.................................................... 2. АНАЛИТИКО-РОЗРАХУНКОВИЙ РОЗДІЛ................................................ 2.1. Прогнозування річного випуску продукції....................................... 2.2. Прогнозування щомісячного попиту................................................. 2.3. Вибір та обслуговування стратегії виробництва.............................. 2.4. Розроблення календарного плану матеріально-технічного забезпечення............................................................................................... ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА...............................................................................

Особливості створення і функціонування операційної системи в сфері санаторно-курортних послуг

ЗМІСТ: Вступ...........................................................................................................3 Розділ І. Операційна система як передумова ефективності організації операційної організаційної системи 1.1. Елементи створення операційної системи...................................5 1.2. Критерії ефективності операційної системи .............................10 Розділ ІІ. Операційні перетворення у забезпеченні ефективності організації у сфері послуг 2.1. Організаційно-економічна характеристика ДКОДЛСЦРЗ.........15 2.2. Роль вертикальної ієрархії у підвищенні якості послуг операційної організаційної системи ................................................................17 2.3. Перетворюючі процеси у забезпеченні ефективності операційної технології .....................................................................................26 Розділ ІІІ. Напрямки підвищення ефективності операційної організаційної системи у сфері послуг ........................................................29 Висновки та пропозиції.......................................................................34 Список використаної літератури........................................................36

Обґрунтування проекту освоєння виробництва нової продукції

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СИСТЕМИ РОЗРОБКИ ТА ОСВОЄННЯ ВИРОБНИЦТВА НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 6 1.1 Сутність і зміст організації створення й освоєння нової конкурентоспроможної продукції на підприємстві 6 1.2. Напрямки удосконалення системи розробки та освоєння виробництва нової продукції 14 1.3. Методика розробки та освоєння виробництва нової продукції 20 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ СИСТЕМИ РОЗРОБКИ ТА ОСВОЄННЯ ВИРОБНИЦТВА НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ 28 2.1 Загальна характеристика підприємства 28 2.2 Аналіз фінансових показників 36 2.3 Аналіз конкурентного середовища фірми 43 РОЗДІЛ 3 ОБҐРУНТУВАННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 58 3.1 Напрям розвитку 58 3.2 Обчислення економічного ефекту впровадження нововведень 63 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 81

УМОВИ ДО ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ

ЗМІСТ ВСТУП......................................................................................................................... 5 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ ДО ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ....................................................................................... 6 1.1. Стратегічні підходи до підвищення продуктивності........................ 6 1.2. Підвищення техніко-організаційногорівня і інших умов виробництва................................................................................................................ 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПІДХОДІВ ДО ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ТОВ "ПРОГРЕС"......................…………………….. 14 2.1. Загальна характеристика фінансово-господарської діяльності ТОВ "ПРОГРЕС"......................................................................................................... 14 2.2. Аналіз продуктивності операційної системи..................................... 28 РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА...................................................... 38 3.1 Розробка заходів по підвищення продуктивності операційної системи ТОВ "ПРОГРЕС"........................................................................... 38 ВИСНОВОК................................................................................................................. 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ............................................................. 50

ФУНЦІОНУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В СФЕРІ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ

ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОПЕРАЦІЙНОГО МЕЕДЖМЕНТУ 1.1. Суть та елементи операційної системи 1.2. Особливості сфери послуг 1.3. Роль і місце операційного менеджменту в системі управління РОЗДІЛ 2. ФУНЦІОНУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В СФЕРІ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ 2.1. Організаційна характеристика туристичного підприємства „Вояж” 2.2. Організація надання туристичних послуг 2.3. Операційна система ТОВ „Вояж” РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙ В СФЕРІ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ

ФУНЦІОНУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В СФЕРІ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ

ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ 1.1. Суть та елементи операційної системи 1.2. Особливості сфери послуг 1.3. Роль і місце операційного менеджменту в системі управління РОЗДІЛ 2. ФУНЦІОНУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В СФЕРІ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ 2.1. Організаційна характеристика туристичного підприємства „Вояж” 2.2. Організація надання туристичних послуг 2.3. Операційна система ТОВ „Вояж” РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙ В СФЕРІ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ

Ефективність операційної діяльності: оцінка та напрями підвищення

ВСТУП…………………………………………………………….3 РОЗДІЛ 1. Сутність операційної діяльності підприємства …...5 1.1. Суть і необхідність операційної діяльності підприємства .5 1.2. Організаційно-методологічні підходи до розробки операційної діяльності …………………………………………….…..8 1.3. Основні умови ефективної операційної діяльності підприємства ……................................................................................16 РОЗДІЛ 2. Обґрунтування потреби в реформуванні операційної діяльності підприємства ……………………………….19 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 19 2.2. Діагностика фінансово-економічного стану підприємства та можливості його банкрутства …………………………………..23 2.3. Стратегічний аналіз операційної діяльності підприємства як передумова його реформування ……….……………………..…31 РОЗДІЛ 3. Розробка заходів реформування операційної діяльності підприємства ……………………………………………..37 3.1. Програма реформування операційної діяльності підприємства …………………………………………………………37 3.2. Оцінка економічної ефективності модернізації виробництва …….................................................................................38 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ………………………………..41 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ………………….44

Аналіз підходів до підвищення продуктивності операційної системи

ЗМІСТ ВСТУП......................................................................................................................... 3 РОЗДІЛ 1. Загальні умови щодо підвищення продуктивності операційної системи підприємства................................................................................................. 4 1.1. Стратегічні підходи до підвищення продуктивності........................ 4 1.2. Підвищення техніко-організаційногорівня і інших умов виробництва................................................................................................................ 9 РОЗДІЛ 2. Аналіз підходів до підвищення продуктивності операційної системи ТОВ ПРОГРЕС…………………………………………………………….. 13 2.1. Загальна характеристика фінансово-господарської діяльності ТОВ "ПРОГРЕС"......................................................................................................... 13 2.2. Аналіз продуктивності операційної системи..................................... 28 РОЗДІЛ 3. Основні шляхи підвищення продуктивності операційної системи підприємства................................................................................................. 38 ВИСНОВОК................................................................................................................. 45 ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ..................................................................................... 47

Управління процесом проектування операційної системи

Вступ 3 1. Проектування операційної системи: сутність, цілі та етапи 4 2. Особливості розробки продукту та вибір технологічного процесу 6 3. Інформаційні технології 11 4. Проектування послуг 12 5. Прийняття управлінських рішень в операційному процесі 13 Висновки 16 Список використаної літератури 18 Додатки 19

Операційний менеджмент

Зміст 1. Управління процесом проектування операційної системи 3 2. Сутність та етапи розробки операційної стратегії організації 9 3. Підвищення ефективності діяльності в організації 13 Список використаної літератури 21