институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: АНАЛІЗ ТА ПЛАНУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ОСНОВНИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Каталог пособий и учебных материалов | Гостиничное хозяйство | Курсовая | Страниц: 40 | Год: 2004 | Размер: 47 кб. | Стоимость: 45 грн. | Смотреть | Купить

АНАЛІЗ ТА ПЛАНУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ОСНОВНИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Вступ 2
1.Сутність і завдання функції організації виробництва послуг у сфері готельного бізнесу. 6
2. Планування собівартості основних послуг готельного господарства 12
3. Аналіз собівартості основних послуг готельного господарства. 30
Висновок 36
ЛІТЕРАТУРА 39

Cмотрите также:
Організація та технологія надання послуг

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 6 1.1. Сутність поняття та значення готельного господарства 6 1.2. Характеристика різновидів послуг у сфері готельного господарства 7 1.3. Законодавче регулювання готельного господарства 11 РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ НАДАННЯ ПОСЛУГ У ГОТЕЛІ „ ” 14 2.1 Організаційна характеристика готелю 14 2.2. Аналіз процесу надання послуг в готелі “ ” 22 2.3. Аналіз основних економічних показників в готелі 30 2.4. Дослідження факторів, що впливають на надання послуг у готелі 32 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ НАДАННЯ ПОСЛУГУ ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ 37 3.1. Використання новітніх методик організації готельних послуг 37 3.2. Обгрунтування запропонованих заходів 39 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 42 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ І ЛІТЕРАТУРИ 44 ДОДАТКИ 46

Планування собівартості робіт і послуг на підприємстві

Вступ 3 1. Терміни і поняття собівартості робіт та послуг. Класифікація витрат. Види собівартості. 5 2. Технологія (процедура) планування зниження собівартості робіт та послуг від «нормативної бази на початок планового періоду» 8 3. Аналіз виконання плану собівартості робіт та послуг за плановий період (квартал) 13 4. Необхідність перегляду концепції планування собівартості робіт та послуг. Недоліки планування зниження собівартості робіт та послуг за факторами 19 Висновки та пропозиції 23 Перелік літератури 24

Аналіз планування обороту коштів готельного підприємства

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ ТА ПЛАНУВАННЯ ОБОРОТНИХ ФОНДІВ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Сутність та склад оборотних фондів підприємства готельного господарства 5 1.2. Особливості складу оборотних фондів в готельному господарстві та джерел їх формування 10 1.3. Методичні підходи аналізу та планування оборотних фондів підприємства готельного господарства 14 2. АНАЛІЗ ОБОРОТНИХ ФОНДІВ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 20 2.1. Аналіз динаміки та складу оборотних фондів підприємства 20 2.2. Характеристика джерел формування оборотних фондів підприємства 25 2.3. Аналіз ефективності використання оборотних фондів готелю та факторів, що на це вплинули 28 3. ПЛАНУВАННЯ ОБОРОТНИХ ФОНДІВ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 33 ВИСНОВКИ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додаток А 41 Додаток Б 43

Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства (ринку готельних послуг) Києва

Вступ 2 1. Історія та сучасний стан готельного господарства Києва 5 1.1. Історія становлення готельного господарства Києва 5 1.2. Сучасний стан та проблеми розвитку готельного господарства Києва 9 2. Тенденції та перспективи розвитку готельного господарства Києва 12 2.1. Тенденції розвитку готельного господарства Києва 12 2.2. Перспективи розвитку готельного господарства Києва 23 Висновки і пропозиції 32 Список використаної літератури 34 Додатки 36-40 Метою роботи є дослідження особливостей функціонування підприємства на ринку готельних послуг і розробка теоретико-практичних рекомендацій щодо його розвитку для формування соціально-орієнтованого, конкурентоспроможного та високоефективного готельного комплексу, здатного задовольнити широкі потреби клієнтів.

Стратегія планування діяльності туристичного підприємства (бакалавр)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО–МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Характеристика процесу стратегічного планування в діяльності туристичного підприємства 5 1.2. Види стратегій, що застосовуються туристичними підприємствами в сучасних умовах господарювання 11 1.3. Нормативно–правова база розвитку готельного господарства в Україні 19 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА„Назва” 26 2.1. Коротка характеристика діяльності підприємства 26 2.2. Аналіз та оцінка процесу планування в діяльності готельного підприємства „Назва” 40 2.3. Розробка стратегії розвитку діяльності готельного підприємства „Назва” 46 РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЮ „Назва” 50 3.1. Проблеми процесу планування в діяльності готельного підприємства „Назва” 50 3.2. Напрямки вдосконалення процесу планування в діяльності готельного підприємства „Назва” 55 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 64 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 67 ДОДАТКИ 72-78

Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства (ринку готельних послуг) України

Зміст Вступ 3 1. Сучасний стан та проблеми розвитку готельного господарства України 6 1.1.Історія становлення готельного господарства України 6 1.2.Аналіз сучасного стану готельного господарства України 12 2. Перспективи розвитку та вдосконалення функціонування готельного господарства України 20 2.1. Проблеми готельного господарства України 20 2.2. Тенденції та перспективи розвитку готельного господарства України 29 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки. Територіальні відмінності в рівнях розвитку готельного господарства України 38 Предметом дослідження курсової роботи є визначення проблем та перспектив розвитку готельного господарства України. Об’єктом дослідження роботи виступає ринок готельних послуг України. Основною метою курсової роботи є виявлення проблем та визначення перспектив розвитку готельного господарства України. Виходячи з поставленої мети автор ставить наступні завдання: - прослідити історію становлення готельного господарства України; - проаналізувати сучасний стан готельного господарства України; - дослідити проблеми готельного господарства України; - визначити тенденції та перспективи розвитку готельного господарства України. Хронологічно робота охоплює період з IV тисячоліття до н.е. до сучасного часу. Географічно в роботі охоплена територія сучасної України. Джерельна база складає 28 джерел, зокрема при написанні роботи були використані підручники «З історії вітчизняного туризму» , туристично-краєзнавчі дослідження , туристична статистика Держкомстату була взята з сайту Державної туристичної адміністрації - http:tourism.gov.ua та статистичних бюлетенів . Курсова робота складається зі вступу, двох основних розділів, висновку, списку використаних джерел та додатків.

Готельне господарство

1. Види фінансового планування та їх взаємозв язок у сфері туризму та готельного господарства.........................................
2. Методика розробки балансу грошових потоків у фінансовому плані готельних послуг......................................................
3. Системи планування та реалізації фінансового планування готельних послуг...................................................................
Висновки.........................................................................................................
Використана література.................................................................................

ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА (РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ) КИЄВА

Вступ 3 1. Теоретичні засади організації готельного обслуговування 6 1.1. Сутність та зміст готельної послуги як основи гостинності 6 1.2. Основні показники готельного сервісу 13 2. Сучасні тенденції організації обслуговування готелей на прикладі готелю «Оленка» 21 2.1. Аналіз динаміки розвитку готельного господарства 21 2.2. Аналіз організації обслуговування гостей в готельному комплексі «Оленка» 23 3. Перспективи розвитку ринку готельних послуг в Україні 30 Висновки 36 Список використаної літератури 38 Додатки 40-42 Метою роботи є дослідження особливостей функціонування підприємства на ринку готельних послуг і розробка теоретико-практичних рекомендацій щодо його розвитку для формування соціально-орієнтованого, конкурентоспроможного та високоефективного готельного комплексу, здатного задовольнити широкі потреби клієнтів.

Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства (ринку готельних послуг) Києва

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА М. КИЄВА 6 1.1. Основні тенденції розвитку туризму в м. Києві 6 1.2. Сучасний стан розвитку готельного господарства м. Києва 18 РОЗДІЛ 2. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА М. КИЄВА 22 2.1. Основні проблеми розвитку готельного господарства м. Києва та шляхи їх подолання 22 2.2. Провідні тенденції розвитку готельного господарства м. Києва 27 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 37 ДОДАТКИ 40

ОБЛІК ДОХОДІВ ВІД РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ РОБІТ І ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 1. Методичні основи обліку доходів і витрат 4 2. Облік доходів готельного господарства 7 3. Особливості аналітичного обліку готельного господарства 12 висновок 17 використанА літературА 18