институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація створення та функціонування кафе

Каталог пособий и учебных материалов | Коммерческая деятельность | Контрольная | Страниц: 51 | Год: 2004 | Размер: 80 кб. | Стоимость: 30 грн. | Смотреть | Купить

Організація створення та функціонування кафе

ВСТУП 3
ЧАСТИНА 1 4
Проекти засновницьких документів (протокол зборів засновників,
установчий договір, статут) 4
Зразки заяв реєстрації юридичної особи в місцевому органі виконавчої влади, податковій інспекції, статистичному управлінні, пенсійному фонді, центрі зайнятості, фонді обовязкового соціального страхування та відповідних свідоцтв і довідок з тих органів 20
ЧАСТИНА 2 34
Проект бізнес-плану організації створення та функціонування кафе
„Вікторія” 34
Проект плану розміщення та забудови підприємства 43
ЧАСТИНА 3 44
Зразок заповненого контракту купівлі-продажу 44
Зразок заповненого договору оренди 46
Зразок заповненого договору кредиту 49
Зразок договору застави майна 50
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 51

Cмотрите также:
Організація виробництва на прикладі Інтернет-Кафе "Чат"

ЗМІСТ Вступ 4 1. Поняття організації, її структура та типи 5 1.1 Поняття організації, організаційної структури, типи організаційних структур 5 1.2 Стратегія і практична діяльність фірми 14 1.3 Внутрішньогосподарська структура підприємства й оборот його виробничих фондів 19 2. Організація діяльність мережі комп’ютерних клубів "Чат" 23 2.1 Загальна техніко-економічна характеристика підприємства Інтернет-Кафе "Чат" 23 2.2 Організаційна структура підприємства 24 2.3. Оцінка стратегії підприємства та фінансові результати діяльності 28 3. Шляхи поліпшення ефективності діяльності Інтернет-кафе "Чат" 36 3.1. Технічні аспекти підвищення ефективності роботи Інтернет-кафе 36 3.2. Шляхи збільшення рентабельності Інтернет-кафе 40 Висновки 45 Список використаної літератури 48

Особливості організації харчування по місцю роботи

Зміст Вступ 3 І. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 6 ІІ. Основна частина 10 1. Характеристика кафе „Явір” 10 2. Оперативне планування виробництва 12 3. Методика планування надходження сировини та продуктів 18 4. Організація обслуговування в кафе „Явір” 23 5. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 32 6. Методи вдосконалення існуючої організації виробництва 34 Висновки 36 Використана література 37 Додатки……………………………………………………………………………...39

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах харчування готельних комплексів 6 1.1. Теоретичні основи організації праці. Організація виробництва на підприємствах харчування 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах харчування в готельних комплексах 13 Розділ 2. Організація виробництва в кафе-ресторані готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 19 2.1. Загальна характеристика кафе-ресторану готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 19 2.2. Організація процесу виробництва в кафе-ресторані готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 22 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах підприємства харчування 26 Висновки 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 37

Бізнес планування на прикладі кафе. Бізнес-план кафе

1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства (кафе) 3 2. Виконавче резюме 4 3. Дослідження ринку продукції та послуг ресторанного господарства 5 4. План, стратегія маркетингу 6 5. Виробничий план 9 6. Організаційно-юридичний план 13 7. Фінансовий план 15 8. Оцінка і страхування ризику 18

Створення та функціонування брокерської контори

Вступ 3 1. Створення та правовий статус брокерської контори 4 2. Організація та функціонування брокерської контори 6 3. Права та обов’язки брокерів 11 Висновок 18 Список використаної літератури 19

Проблеми створення та функціонування СЕЗ та ТПР в Україні

ПЛАН Вступ 1. Поняття, класифікація, правові аспекти створення та основні риси СЕЗ в Україні. 2. Задачі та вихідні умови створення СЕЗ. 3. Ефективність функціонування та проблеми розвитку СЕЗ та ТПР в Україні. 4. Світовий досвід створення СЕЗ. Висновок

Проблеми створення та функціонування СЕЗ та ТПР в Україні

ПЛАН Вступ 1. Поняття, класифікація, правові аспекти створення та основні риси СЕЗ в Україні. 2. Задачі та вихідні умови створення СЕЗ. 3. Ефективність функціонування та проблеми розвитку СЕЗ та ТПР в Україні. 4. Світовий досвід створення СЕЗ. Висновок

Технологія виробництва страв з картоплі

Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7 1.3. Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання 9 2. Теплова кулінарна обробка картоплі 13 2.1. Процеси, що відбуваються в картоплі під час теплової кулінарної обробки 13 2.2. Правила варіння 14 2.3. Правила смаження, тушкування та запікання картоплі 15 3. Аналіз технології виробництва страв з картоплі на прикладі діючого підприємства 18 3.1. Загальна характеристика кафе-ресторану „...” 18 3.2. Страви з картоплі, що готує кафе-ресторан 21 3.3. Пропозиції щодо розширення меню кафе-ресторану „...” 24 Висновок 28 Література 30

БІЗНЕС – ПЛАН Кафе

Назва роботи БІЗНЕС – ПЛАН Кафе Розділ Економіка Вид роботи Матеріал Кількість сторінок 10 Ціна 0 Зміст Без змісту