институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Товарознавча характеристика гречки

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 25 | Год: 2007 | Размер: 80 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Товарознавча характеристика гречки

Зміст.
Вступ…………………………………………………………………………………3
1. Сучасний стан ринку гречки в України………………………………………..5
2.Виробництво та асортимент крупи………………………………………………9
3. Порівняльна характеристика сортів . Нові сорти гречки……………………..14
4.Харчова та біологічна якість гречки……………………………………………17
Висновок... ............................21
літератури... .................23
Cмотрите также:
Плодовочеві товари

ВСТУП 3 1. Класифікація плодоовочевих товарів. 4 2. Товарознавча характеристика овочів. 5 3. Товарознавча характеристика плодів. 9 ВИСНОВКИ 12 Список літератури 13

Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)

Вступ 3 Розділ I. Товарознавча характеристика чаю чорного байхового 11 1.2. Вплив сировини та способи виробництва наявності якості чаю 11 1.3. Класифікація та асортимент чаю 19 1.4. Вимоги чинної нормативної документації до маркування, пакування та зберігання чаю 35 1.5. Методи визначення фальсифікації чаю 42

Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва

Вступ 2 1. Характеристика ринку овочевих соків 4 2. Хімічний склад та харчова цінність овочевих соків 7 3. Асортимент овочевих соків які реалізуються на українському ринку 10 4. Вплив технологічних процесів виробництва на формування споживчих властивостей овочевих соків 14 5. Товарознавча характеристика овочевих соків 18 6. Вимоги до маркування зберігання пакування овочевих соків 27 7. Дослідження конкуренції та перспективи розвитку виробництва овочевих соків 34 Висновки 36 Використана література 41 Додатки 42

Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві

Вступ 3 1. Історія виникнення вирощування та розповсюдження культивування картоплі 5 2. Хімічний склад та харчова цінність картоплі 11 3. Географічні та кліматичні особливості вирощування картоплі в Україні (степ, лісостеп, Полісся) 15 4. Характеристика пізніх господарсько-ботанічних сортів картоплі, які вирощують в Україні 25 5. Особливості заготівлі, зберігання та реалізації картоплі в роздрібній торгівельній мережі 31 6. Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві 33 Висновки 38 Література 40 Додатки 43

Аналіз урожайності гречки

Вихідні дані 3 Вихідні дані про урожайність гречки та внесення органічних добрив по господарствах району: № Урожайність, ц/га Добрива, т/га 1 16 8 2 16 9 3 18 13 4 18 14 5 17 11 6 18 12 7 16 8 8 18 13 9 17 11 10 19 12 11 16 14 12 16 12 13 18 13 14 18 12 15 18 14 16 17 15 17 17 16 18 18 15 19 17 15 20 18 14 Вступ. 3 Розділ 1. Аналіз простої лінійної кореляції. 12 1.1. Теоретичні основи аналізу простої лінійної кореляції 12 1.2. Аналіз регресії 16 1.3. Оцінка щільності зв’язку 19 Розділ 2. Аналіз простої нелінійної кореляції 20 2.1. Теоретичні основи простої нелінійної кореляції 20 2.2. Аналіз регресії 20 2.3. Оцінка щільності зв’язку 23 Розділ 3. Непараметричний кореляційний аналіз 23 3.1. Теоретичні основи непараметричного кореляційного аналізу 23 3.2. Оцінка тісноти зв’язку 25 Висновки 26 Література 27

Загальна характеристика торговельного підприємства

Вступ 3 Розділ 1. Економічна частина 4 1.1. Загальна характеристика торговельного підприємства 4 1.2. Аналіз основних показників фінансово–господарської та комерційної діяльності підприємства 13 1.3. Перспективи розвитку підприємства 24 Розділ 2. Основна частина 26 2.1. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічних виробів 26 2.2. Класифікація та кодування санітарно-технічних виробів 33 2.3. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічні виробиі 37 2.4. Аналіз закономірності формування асортименту санітарно-технічних виробів у магазині 39 2.5. Аналіз структури асортименту, який одержують від різних постачальників 40 2.6. Вимоги до якості, зберігання санітарно-технічні виробиьних виробів та втрати продовольчих товарів в процесі товаропросування 41 2.7. Гарантії якості санітарно-технічних виробів, їх екологічна безпека 43 Висновки та пропозиції 47 Список літератури 48

Товарознавство

1. Розшифруйте умовне позначення та властивість відрізняючих ознак вугілля, що має маркування БД (13-25), ДК (50-100), АГ (25-50) 2 2. Товарознавча характеристика природного газу і промислової сировини на його основі, властивості, класифікація, призначення, умови зберігання газу 7 Література 14

Товарознавча характеристика та кулінарне застосування молюсків

Вступ 3 1. Значення хімічного складу молюсків в харчуванні людини та його характеристика 5 2. Класифікація молюсків 11 3. Обробка нерибних морепродуктів 15 4. Кулінарне застосування молюсків 19 4.1. Кальмари з цибулею 19 4.2. „Фаршировані кальмари під томатним соусом” 21 Висновок 24 Література 25 Додатки 26

Товарознавча характеристика чорного байхового чаю

ВСТУП 2 1. ПОХОДЖЕННЯ ТА ІСТОРІЯ ЧАЮ 4 2. ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІСТЬ ЧАЮ 6 3. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЧОРНОГО ЧАЮ 9 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТА ВПЛИВ ОКРЕМИХ ОПЕРАЦІЙ НА ЯКІСТЬ 12 4.1.Чайні плантації 12 4.2. Переробка чаю 16 5. ФОРМУВАННЯ ТОРГОВИХ СОРТІВ 18 6. ПАКУВАННЯ, МАРКУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ЧАЮ 20 3. ХАРАКТЕРИСТИКА ЧОРНОГО БАЙХОВОГО ЧАЮ НА ПРИКЛАДІ ПРОДУКЦІЇ АТ “МОНОМАХ” 21 3.1. Загальна характеристика підприємства та його продукції 21 3.2. Технологія виробництва чаю фасованого 24 3.3.Асортимент чорного байхового чаю 27 3.4. Реалізація чаю 31 3.5.Стратегія підприємства 33 ВИСНОВКИ 35 ЛІТЕРАТУРА 39

ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ КОСМЕТИКИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 4 1.Аналітичний огляд споживчого ринку чоловічої косметики вітчизняного та закордонного виробництва 6 2.Класифікація, товарознавча характеристика асортименту чоловічої косметики, що реалізує підприємство 13 3.Порівняльна характеристика асортименту і споживчих властивостей косметичних засобів 18 4.Оцінка якості, характеристика показників якості, що встановлюється в нормативних документах 25 Висновки та пропозиції 29 Література 31