институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Туреччина та її кухня

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 14 | Год: 2007 | Размер: 19 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Туреччина та її кухня

План

Географічне положення 3
Історія розвитку 3
Загальна характеристика турецької кухні й особливості техничної обробки 5
Меню 11
Рецепти страв 11
Використана література_________________________________________14
Cмотрите также:
Зимові свята та їх використання в туризмі

ВСТУП 3 І. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗИМОВИХ СВЯТ 5 1.1. Історія виникнення зимових свят у різних народів світу 5 1.2. Традиції, обряди і звичаї проведення зимових свят 9 1.3. Зимові свята в Україні 15 ІІ. СТРАВИ НАРОДІВ СВІТУ НА ЗИМОВІ СВЯТА 20 2.1. Кухня народів Європи 20 2.2. Кухня народів Азії 26 2.3. Українська кухня 29 ІІІ. ВИКОРИСТАННЯ ЗИМОВИХ СВЯТ В ТУРИСТИЧНОМУ ПРОДУКТІ 33 ВИСНОВКИ 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 ДОДАТКИ 42

Анімаційної програми в курортному готелі

1. Сценарій денної анімації для відпочиваючих на території готелю (Туреччина) 3 Гра № 1 3 Перерва 1 3 Гра № 2 3 Перерва 2 4 Гра № 3 4 Перерва 3 4 Гра № 4 4 Гра № 5 5 Гра № 6 5 Перерва 4 5 Література 6

Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу США 6 1.1. Формування національної кухні США та фактори, які вплинули на формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 9 2. Особливості харчування туристів з США в Україні 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з США 17 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з США 20 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 26 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанному комплексі „Козацький стан” 30 Висновки 34 Список використаної літератури та джерел 36 Додатки 38-51

Особливості організації харчування туристів з Великобританії

ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19 2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36

Особливості харчування туристів з Китаю

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Китаю 6 1.1.Національні особливості народу Китаю 6 1.2.Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну 14 2. Особливості харчування туристів з Китаю 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Китаю 17 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Китаю 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів Китаю 30 2.4. Організація харчування туристів з Китаю в підприємствах громадського харчування 32 Висновки 35 Список використаної літератури 37 Додатки 39

Організація харчування туристів з Італії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13 2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38

Особливості харчування туристів з Італії

Вступ 4 1. Етнічні особливості народу Італії 6 1.1. Національні особливості народу Італії 6 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 11 2. Особливості харчування туристів з Італії 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 16 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для італійців 29 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 33 Висновки 39 Список використаної літератури 41 Додатки 43

Особливості харчування туристів з Великобританії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Великобританії 5 1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11 2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14 2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17 2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 Висновок 30 Список використаних джерел 32 Додатки 33-34

Особливості організації харчування туристів з Угорщини

ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ УГОРЩИНИ 5 1.1. Формування національної кухні Угорщини та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Угорщини 8 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З УГОРЩИНИ В УКРАЇНІ 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Угорщини 14 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Угорщини 16 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Угорщини 22 2.4. Організація харчування туристів з Угорщини в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33-40

Особливості організації харчування туристів з Японії

Вступ 3 І. Етнічні особливості народу Японії 6 1.1. Формування національної кухні Японії та фактори які вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Японії 10 ІІ. Особливості харчування туристів з Японії в Україні 13 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Японії 13 2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Японії 19 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Японії 23 2.4. Організація харчування туристів з Японії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 Висновки 32 Список використаних джерел 34 Додатки 37