Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Наукові теорії та концепції раціонального харчуванняКаталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 14 | Год: 2007 | Размер: 15 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | СкачатьНаукові теорії та концепції раціонального харчуванняВступ 31. Основні теорії раціонального харчування 3 2. Теорія адекватного харчування 6 3. Концепції раціонального харчування у працях зарубіжних вчених 10 Висновки 13 Література 14 Cмотрите также:Основні концепції походження релігії План Основні концепції походження релігії 3 Вступ 3 Теологічні теорії походження релігії 3 Теїстична теорія 5 Монотеїзм, політеїзм, генотеїзм 8 Академічний теїзм 8 Перші спроби наукового пояснення походження релігії 10 Наукові теорії походження релігії 12 Історичний характер релігії 16 Причина виникнення релігії 17 Список використаної літератури 20 НАУКОВІ КОНЦЕПЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗМІСТ 1 НАУКОВІ КОНЦЕПЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 3 2 ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНІ ПОДАТКИ ЩОДО ПІДПРИЄМСТВА 8 3 СХЕМА СТВОРЕННЯ ТА РЕЄСТРАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР В УКРАЇНІ 12 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 16 НАУКОВІ КОНЦЕПЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗМІСТ 1 НАУКОВІ КОНЦЕПЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 3 2 ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНІ ПОДАТКИ ЩОДО ПІДПРИЄМСТВА 8 3 СХЕМА СТВОРЕННЯ ТА РЕЄСТРАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР В УКРАЇНІ 12 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 16 Маркетинг послуг громадського харчування ПЛАН: 1. Комплекс маркетингу в сфері громадського харчування 2. Розробка концепції маркетингу для підприємств громадського харчування 3. Особливості маркетингової діяльності підприємств громадського харчування на сучасному етапі в Україні Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування План 1. Особливості функціонування смакових і нюхових рецепторів, їх роль для процесів травлення і безпеки життя людини. 3 2. Коротко охарактеризувати основні альтернативні концепції харчування (вегетаріанство, роздільне харчування, харчування за групою крові) 4 3. Харчова і біологічна цінності борошна залежно від ступеня його помелу. Вимоги до якості борошна. 7 Список використаної літератури 9 Кеінсеанська і монетарна концепції та теорія раціонального очікування з питань макроекономічної нестабільності ЗМІСТ 1. Кеінсеанська і монетарна концепції та теорія раціонального очікування з питань макроекономічної нестабільності............................................................... 3 Список використаної літератури............................................................................. 13 Природні сили як засіб фізичного виховання Вступ 3 1. Природні сили як засіб фізичного виховання 4 2. Значення повітря, сонця, ґрунту і води 5 3. Гігієнічні фактори як засіб фізичного виховання 8 4. Значення раціонального режиму дня 10 5. Раціонального харчування 12 Висновок 14 Список використаної літератури 15 Природні сили як засіб фізичного виховання Вступ 3 1. Природні сили як засіб фізичного виховання 4 2. Значення повітря, сонця, ґрунту і води 5 3. Гігієнічні фактори як засіб фізичного виховання 8 4. Значення раціонального режиму дня 10 5. Раціонального харчування 12 Висновок 14 Список використаної літератури 15 Харчування Вступ 3 1. Якість харчування, хімічні складові продуктів харчування 4 2. Харчування, тривалість життя та його безпека 8 Висновок 11 Список літератури 12 Я-концепція особистості
План 1. Загальне визначення Я-концепції. Я-концепція в теорії Є. Бернса 3 2. Вплив Я-концепції на трансактну взаємодію за теорією Є. Бернса 7 3. Ігри в структурі Я-концепції 11 Література 13 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |