институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Обов’язкові компоненти структури бактеріальної клітини

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 22 | Год: 2007 | Размер: 33 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Обов’язкові компоненти структури бактеріальної клітини

План

1. Обов’язкові компоненти структури бактеріальної клітини 3
2. Біополімери в складі бактеріальної клітини. Функції біополімерів 5
3. Кардинальні ознаки представників царства, визначення поняття “віруси” 6
4. Стерилізація. Методи. Паровий та повітряний методи стерилізації в аптеці 8
5. Поза хромосомні фактори спадковості бактерій: плазмід та мігруючий генетичні елементи 10
6. П. Ерліх, принципи раціональної хіміотерапії, хіміотерапевтичний індекс 12
7. Визначення санітарної мікробіології як науки. Завдання санітарної мікробіології, джерела і шляхи надходження патогенних мікроорганізмів в об’єкти довкілля 13
8. Роботи Л. Пастера і Р. Коха в розвитку вчення про інфекцію. Тріада Генне-Коха та її оцінка 15
9. Система комплементу. Функції комплементу. Класичний та альтернативний шляхи активації 18
10. Інактивовані вакцини. Характеристика одержання. Контроль 20
Література 22

Cмотрите также:
Конспект мікробіологія

1.. Основні форми і розміри бактерій 3 2. . Хімічний склад бактеріальної клітини: вода і сухий залишок хімічного елементу та мінеральної речовини. 4 3.Історія відкриття та вивчення біологічних властивосте вірусів. 5 4. Методи антисептики Антисептичні препарати. 6 5. Мікроби як об’єкти генетичного дослідження. Геном бактеріальної клітини. 8 6.. Антагонізм мікробів, біологічна роль. Механізми. Методи антисептики. 9 7. Визначення поняття «екологія мікроорганізмів». Форми взаємодії між мікроорганізмами в біоценозах. 10 8. Визначення понять «інфекція», «інфекційний процес», «інфекційна хвороба». Основні риси та форми інфекційного процесу. 12 9 Фагоцитоз. Типи фагоцитозу клітин. Стадії фагоцитозу. Механізми 12 10. Живі вакцини. Характеристика. Отримання. Контроль. 14 Список використаної літератури 16

Пошкодження клітини

Вступ 2 1. Дослідження пошкоджень клітини 4 1.1. Етіологія і патогенез 4 1.2. Визначення патологічних відхилень 8 1.3. Медико-соціальне значення пошкодження клітини 10 2. Організація надання допомоги населенню для діагностики, лікування та профілактики пошкоджень клітини 12 2.1. Основні принципи допомоги 12 2.2. Структура, завдання та функції ЛПЗ в допомозі населенню при виявленні, діагностиці, лікуванні та профілактиці пошкоджень клітин 13 3. Проект «Дитяча лікарня майбутнього» з лікування пошкоджень клітини 15 Висновки 18 Список використаних джерел 21

Контрольна робота з мікробіології

1. Правила роботи з культурами мікроорганізмів 3 2. Класифікація бактерій за морфологічними ознаками: кулясті, паличкоподібні, звивисті 4 3. Приготування препаратів фіксованих клітин 7 4. Будова бактеріальної клітини 9 5. Забарвлення бактерій за Грамом 12 6. Культуральні ознаки бактерій 13 Список літератури 16

Клітина

1. Поняття клітини 3 2. Будова клітини 6 Список літератури 13

. БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИ

ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24

. БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИ

ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24

Формування баз даних Варіант 15

1. Створити базу даних "Транспорт": 1.1.Таблиця №1 "Машини". Обов'язкові поля: "КодМашини", "НазваМашини", "Модель", "Колір", "РікВипуску", "Вартість", "ШБМенеджера", "ГарантійнийТермін". 1.2.Таблиця №2 "Клієнти". Обов'язкові поля: "КодКлієнта, "ПІБКлієнта", "Фірма", "Телефон". 1.3.Таблиця №3 "Облік продажу". Обов'язкові поля: "КодКлієпта", "КодМашини", "Кількість", " ДатаПродажу ". 2. Створити запити: 2.1. Визначити, які менеджери яким клієнтам продали машини червоного кольору. 2.2.Визначити кількість клієнтів, яким було продано машини чорного кольору. 2.3.Визначити, які машини було продано конкретного числа (наприклад, 18.03.2005), якими менеджерами і кому. 2.4.Визначити суми продажу машин для кожного з клієнтів конкретного числа (наприклад, 28.08.2005).

Планування обсягу податкових платежів підприємства

Вступ 3 1. Теоретичні основи планування податків і обов’язкових платежів на підприємстві. 5 1.1. Податки і обов’язкові платежі підприємства: сутність, види і джерела сплати. 5 1.2. Фактори, що визначають обсяг податків і обов’язкових платежів підприємства 12 1.3. Методи планування податків і обов’язкових платежів 17 Висновки до розділу 25 2. Дослідження механізму розрахунку і сплати податків і обов’язкових платежів на ПП “ОВ-Сервіс”. 26 2.1. Аналіз загального обсягу і структури сплачених податків і обов’язкових платежів на ПП “ОВ-Сервіс”. 26 2.2. Дослідження впливу факторів, що визначають зміну обсягів сплачених податків і обов’язкових платежів ПП “ОВ-Сервіс” 31 2.3. Оцінка ефективності політики сплати податків і обов’язкових платежів ПП “ОВ-Сервіс”. 33 Висновки до розділу 41 3. Обґрунтування планового розміру податків і обов’язкових платежів ПП “ОВ-Сервіс”. 43 3.1. Розробка плану прогнозу основних результатів господарської діяльності ПП “ОВ-Сервіс”, що є базою оподаткування та обґрунтування необхідного обсягу сплати податків і обов’язкових платежів 43 3.2. Механізм сплати податків і розробка платіжного календаря ПП “ОВ-Сервіс” 48 Висновки до розділу 52 Висновок 54 Список використаної літератури 57 Додаток 1. Баланс (ф.1) і Звіт про фінансові результати (ф.2) ПП. „ОВ-Сервіс” за 2003 рік 61

Складові інформаційні системи

Вступ 3 1. Компоненти інформаційних систем 4 2. Компоненти системи опрацювання даних 8 3. Організаційні компоненти інформаційної системи 12 Висновки 13 Список використаної літератури 15

Середовище користувача при роботі на локальній машині (на комп ютері)

ВСТУП 2 Локальні переміщувані і обов язкові профілі 3 Створення локальних профілів 4 Створення переміщуваних профілів 5 Створення обов язкових профілів 6 Використання компоненти панелі управління Система (System) для управління локальними профілями 7 Створення профілю уручну 7 Копіювання існуючого профілю в новий обліковий запис 8 Копіювання або відновлення профілю 9 Видалення локального профілю і призначення нового 10 Зміна типу профілю 11 Зміна облікових записів користувачів і груп 12 Перейменування облікових записів користувачів і груп 12 Ідентифікатори безпеки (SIDs) 12 Зміна іншої інформації 13 Копіювання доменних облікових записів 14 Видалення облікових записів користувачів і груп 15 Завдання і зміна паролів 16 Включення облікових записів 17 Обліковий запис відключений 17 Обліковий запис заблокований 18 Закінчення терміну дії облікового запису 18 Усунення неполадок пов язаних з входом в систему 19 ВИСНОВКИ 20 ЛІТЕРАТУРА 21