институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Дати коротку загальну характеристику бази практики;

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 20 | Год: 2007 | Размер: 19 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Дати коротку загальну характеристику бази практики;

1. Дати коротку загальну характеристику бази практики;
1. Коротка характеристика бази практики
Основними завданнями Комісії
Cмотрите также:
Дати коротку загальну характеристику бази практики

1. Дати коротку загальну характеристику бази практики

Звіт з практики

ЗАВДАННЯ 1. 4 Дати коротку характеристику бази практики 4 Галузева приналежність. Хлібопекарська галузь. 4 ЗАВДАННЯ 2. (Варіант 3) 11 3.1. Вивчити й описати методи професійного підбору різних категорій персоналу, що застосовуються в організації, оцінити їх ефективність 11 3.2. З’ясувати, чи є в організації кадровий резерв на заміщення ключових посад, як він формується; чи практикується планування трудової (ділової, службової) кар’єри. Заповнити таблицю 17 3.3. Навести загальну характеристику умов праці в організації, назвати робочі місця (професії, посади), а також де та які відхилення існують від нормальних умов праці. 24 Зробити аналіз основних причин втрат робочого часу через тимчасову непрацездатність працівників організації за минулий звітний рік 24 3.4. На прикладі конкретного структурного підрозділу оцінити соціально-психологічний клімат, який панує у колективі, та його вплив на ефективність діяльності організації. Додатки 31

Звіт з практики "менеджмент персоналу" (на прикладі банку)

ЗАВДАННЯ 1 2 Дати коротку загальну характеристику бази практики 2 ЗАВДАННЯ №2 (Варіант 2) 8 2.1. На прикладі одного зі структурних підрозділів організації (чисельністю працівників не менше 20 осіб) виконати якісний аналіз персоналу за формою таблиці 8 2.2. Навести перелік нормативно-правових документів (закони, укази, постанови, положення, інструкції тощо), які використовуються в організації у практиці менеджменту персоналу. Заповнити таблицю 10 2.3. Вивчити й описати застосовувані в організації методи професійного підбору різних категорій персоналу, оцінити їхню ефективність 12 2.4. З’ясувати, якими методами, засобами забезпечується диференціація індивідуальних трудових доходів (заробітної плати) в організації, навести конкретні приклади для ілюстрації різного рівня заробітної плати з відповідним коментарем 17 2.5. Вивчити, як в організації розв’язуються питання розвитку соціального партнерства, чи є колективний договір, коли він укладений, як він виконується. Навести структуру колективного договору. З’ясувати, що відомо працівникам про Генеральну угоду, про угоди на рівні галузі та регіону 19 Література 24

Менеджмент персоналу

Завдання №1 1. Дати коротку загальну характеристику бази практики: - повна назва організації; - галузева належність; - форма власності; - основні види продукції і послуг; - загальна чисельність персоналу; - показники обсягів діяльності за минулий звітний рік. Дати характеристики чисельності персоналу та обсягів основної діяльності використати табличні форми та доповнити їх відповіднім коментарем. Завдання № 2 2.1. На прикладі одного зі структурних підрозділів організації виконати якісний аналіз персоналу за формою таблиці 3. 2.2. Навести перелік нормативно-правових документів, які використовуються в практиці менеджменту персоналу. Заповнити таблицю 4. 2.3. Вивчити й описати застосовувані в організації методи професійного підбору різних категорій персоналу, оцінити їхню ефективність. 2.4. З’ясувати, якими методами, засобами забезпечується диференціація індивідуальних трудових доходів в організації, навести конкретні приклади для ілюстрації різного рівня заробітної плати з відповідним коментарем. 2.5. Вивчити, як в організації вирішуються питання розвитку соціального партнерства, чи є колективний договір, коли його укладено, як він виконується. Навести структуру колективного договору. З’ясувати, що відомо робітникам (службовцям) про Генеральну угоду, про угоди на рівні галузі та регіону. Література

Менеджмент персоналу (Варіант 1)

ВСТУП 3 ЗАВДАННЯ 1 4 Дати коротку загальну характеристику бази практики: — повна назва організації — галузева належність — форма власності — основні види продукції що виробляється виконувані послуги — загальна чисельність персоналу (включаючи чисельність працівників територіально відокремлених частин: філій відділень цехів інститутів тощо) — показники обсягів діяльності за минулий звітний рік: товарна продукція обсяги продажу вартість наданих замовникам послуг. Для характеристики чисельності персоналу та обсягів основної діяльності використати табличні форми та доповнити їх відповідним коментарем. ЗАВДАННЯ 2 20 Навести перелік нормативно-правових документів (закони укази постанови положення інструкції тощо) які використовуються в організації у практиці менеджменту персоналу. Описати чинний порядок і процедури планування поточних і перспективних потреб у персоналі різних функціональних категорій. Хто в організації за це відповідає яка використовується інформація звідки вона береться? Вивчити та описати сучасні методи стимулювання персоналу які застосовуються в організації оцінити ефективність та розробити пропозиції щодо їх вдосконалення. ВИСНОВКИ 26 Перелік літератури 28

Звіт про виконання практичних завдань з дисципліни "Управління персоналом"

Завдання № 1 (Варіант 1) 3 Навести коротку загальну характеристику бази практики:  повна назва організації;  галузева належність;  форма власності;  основні види продукції, що виробляється, виконувані послуги;  загальна чисельність і структура персоналу (включаючи чисельність працівників територіально відокремлених частин: філій, відділень, цехів-, інститутів тощо);  показники обсягів діяльності за минулий звітний рік: товари та продукція, обсяги продажу, вартість наданих замовникам послуг, вартість виконаних науково-дослідних робіт і т. п. Для характеристики чисельності персоналу та обсягів основної діяльності використати табличні форми та доповнити їх відповідним коментарем. Завдання № 2 (Варіант 4). 14 Література 21 ДОДАТОК А. Фінансова звітність ТОВ «...» 23

Контрольна з мовознавства

1. Виписати з речення словосполучення дати їм характеристику. 2 речення, кожне з них не більше 10 слів. 2 2. Ці самі речення проаналізувати за членами речення дати характеристику, виконати повний синтаксичний аналіз. Виконати загальну характеристику речення за схемою: 2 3. Навести приклади на усі типи односкладних речень (з худ. літ) 3 - номінативне (4 приклади) 3 4. Навести 20 прикладів складнопідрядних речень з різними підрядними: 4 5. Навести приклади (10 прикладів) безсполучникових речень. 6 6. Виконати повний синтаксичний аналіз 2-х багатокомпонентних речень. Намалювати схеми до речень. 6

Менеджмент персоналу

Завдання № 1 3 1.Навести стислу загальну характеристику бази практики: 3 Завдання № 2 8 3.1.Вивчити і описати методи професійного підбору різних категорій персоналу що застосовуються в організації оцінити їх ефективність 8 3.2.З`ясувати чи є в організації кадровий резерв на заміщення ключових посад як він формується чи практикується планування трудової ( ділової службової ) кар`єри. Заповнити таблицю. 17 Список літератури 20

Валеологія контрольна

1. Предмет валеології та її місце в системі навчальних дисциплін 3 2. Дати порівняльну характеристику поняттям «здоров’я», «хвороба», «третій стан» 3 3. Дати валеологічну характеристику соціальному здоров’ю людини 6 4. Дати валеологічну характеристику соціальному здоров’ю людини 7 5. Розкрити значення оптимізації життєвого простору людини у формуванні та збереженні її здоров’я 8

Аудит

ВСТУП 2 1. Поняття та умови сертифікації аудиторів і реєстрації суб’єктів аудиторської діяльності 4 2. Дати коротку характеристику методичних прийомів аудиту 13 3. Описати процедури які необхідно виконати при аудиті незавершеного виробництва і готової продукції та типові помилки їх обліку 18 ВИСНОВОК 24 ЛІТЕРАТУРА 26