институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Тема: Виробництво здібних виробів на підприємстві АТ „Київхліб” (Операційний менеджмент)

Каталог пособий и учебных материалов | Криминальное право | Реферат | Страниц: 40 | Год: 2010 | Размер: 65 кб. | Стоимость: 175 грн. | Смотреть | Купить

Виробництво здібних виробів на підприємстві АТ „Київхліб” (Операційний менеджмент)

Вступ 3
Теоретична частина 5
1.Організація операційного процесу у часі і просторі 5
Розрахункова частина 8
2.1. Технологічна схема виробництва 8
2.2. Режим роботи цеху 14
2.3. Розрахунок норми часу для виробництва 24
2.4. Розрахунок розцінки на виготовлення 28
2.5. Розташування робітників за операціями завантаження 30
2.6.Підбір обладнання 30
2.7. Розрахунок виробничої собівартості 33
2.8. Проектування цеху 35
Перелік використаної літератури 39

Cмотрите также:
Операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як різновид функціонального менеджменту 3 2. Загальний менеджмент якості (TQM) 9 3. Вдосконалення організації процеса виробництва товару або послуг (на прикладі ресторану будь-якого в м. Києві) 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 23

Операційний менеджмент

Зміст: 1. Операційний менеджмент як система 3 2. Показники результативності функціонування операційних систем 17 Завдання 3 27 Список використаної літератури 31

Операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як різновид функціонального менеджменту 3 2. Загальний менеджмент якості (TQM) 6 3. Використовуючи дані звіту підприємства, проаналізуйте показники використання виробничої потужності цього підприємства та запропонуйте шляхи їх поліпшення 12 Список використаної літератури 19

Система технологій

1. ВАТ «Київхліб» - основний виробник хлібобулочних виробів 3 2. Технології виробництва хлібобулочних виробів 6 3. Перспективи розвитку 10 4. Шляхи вдосконалення технології 12 Література 18

Контрольна робота операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як система 3 2. Показники результативності функціонування операційних систем 7 3. На прикладі підприємства з випуску товарів визначте норму виробничого запасу за видами матеріальних ресурсів 9 Література 18

Оптимізація асортименту продукції ДП ВАТ «Київхліб» „Дослідний хлібозавод

ВСТУП……………………………………………………………………….. 3 1. Аналіз конкурентоспроможності ДП ВАТ «Київхліб»………………… 5 2. Обґрунтування доцільності та розрахунок ефективності впровадження у виробництво хліба………………………………………… 16 3. Економічно математична оптимізація асортименту продукції, що виробляється…………………………………………………………………. 22 4. Вплив запропонованих заходів на діяльність підприємства…………… 30 ВИСНОВКИ………………………………………………………………….. 33 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ……………………………………………………. 34

Операційний менеджмент заповнити таблицю

Термін Визначення Автор Джерело 1.Операційний менеджмент 2.Операційна система 3.Операційний цикл 4.Гнучкість 5.Диспетчеризація 6. Соціальна підготовка виробництва 7.Прийом 8.Міжцехова кооперація 9.Норма часу на обслуговування 10. Час перерв у роботі 11.Ремонтне господарство 12.Індивідуальний метод організації ремонту 13. Маятникова система організації 14.Попереджувальний запас 15. Вибірковий контроль

Операційний менеджмент

1.Тактика операційної системи 3 2.Операційний менеджмент круїзного туризму 6 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності 10 Список літератури: 12

Напрямки вдосконалення системи управління витратами на підприємстві на базі ДП ВАТ «Київ Хліб» хлібокомбінат № 11 (3-й розділ дипломної роботи)

Розділ ІII: Напрями вдосконалення системи управління витратами на підприємстві 3 3.1. Аналіз системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” (за системою «стандарт-костинг» або «дирнкт-костинг») 3 3.2. Розробка переліку заходів щодо вдосконалення системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” 7 3.3. Обрання заходів щодо вдосконалення системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” 12 3.4. Обґрунтування ефективності реалізації проектів управління витратами на підприємстві 17 Висновки до III розділу 28 Список літератури 30

Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів у торговому підприємстві

Вступ 2 1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 3 2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 10 3. Споживні властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 16 4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві «...». 30 5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37 Висновки та пропозиції 42 Список літератури 44